Msi tercih ederdimSelamlar Asus ROG Strix B550-F Gaming mi? Yoksa MSI MPG B550 Gaming Edge WiFi mi daha iyidir?
Ben Asus tabanlı sistem topladığım için b550 a veya f alacağım . Gaming Edge Rog B550 E den bir tık kötü F ten daha iyi bir tercih.Selamlar Asus ROG Strix B550-F Gaming mi? Yoksa MSI MPG B550 Gaming Edge WiFi mi daha iyidir?
Bütçe nedir?Selamlar Asus ROG Strix B550-F Gaming mi? Yoksa MSI MPG B550 Gaming Edge WiFi mi daha iyidir?
Daha öncesinde MSI MPG X570 Gaming Plus kullanmıştım. Ben şuan ASUS ROG Strix B550-F Gaming WiFi kullanıyorum.Gaming EDGE WİFİ daha iyi bir anakart.
VRM + WİFİDaha öncesinde MSI MPG X570 Gaming Plus kullanmıştım. Ben şuan ASUS ROG Strix B550-F Gaming WiFi kullanıyorum.
Merak ettiğim için soruyorum sorgulama değil yani yanlış anlamayın MSI MPG B550 Gaming Edge WiFi kullandığım ASUS anakarta göre hangi konularda daha iyi.
ASUS ROG Strix B550-F Gaming WiFi da Wifi var wifilar arasında da mı fark var?VRM + WİFİ
WİFİ modelini kullandığınızı görmemişim. VRM tek fark. Soğutma farkı da vardır lakin hangisi daha iyi bilemiyorum. Ayrıca Edgenin fiyatının daha ucuz olması gerekiyor.ASUS ROG Strix B550-F Gaming WiFi da Wifi var wifilar arasında da mı fark var?
VRM yapısında nesi onu daha iyi yapiyr?WİFİ modelini kullandığınızı görmemişim. VRM tek fark. Soğutma farkı da vardır lakin hangisi daha iyi bilemiyorum. Ayrıca Edgenin fiyatının daha ucuz olması gerekiyor.