Yardım Asus rog strix B550-F wıfı anakartımın bluetooth' u çalışmıyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
4,600
Merhaba arkadaşlar önceden beri kullandığım asus B550-F wıfı anakartımın bluetooth u çalışmıyor PC bluetooth u görmüyor dahi ne yapabilirim yardım edin lütfen bir türlü düzeltemedim

Anakart sitesinde wifi bluetooth driveri var ise onu yüklemeyi deneyebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

deneyeceğim hocam
neden böyle oldu anlamadım sürekli kullandığım sistem bugün bluetooth sıkıntısı çıkardı

Anakart sitesinde wifi bluetooth driveri var ise onu yüklemeyi deneyebilirsin

maalesef hocam olmuyor yazılımı indirdim setupa tıklıyorum ama tepki vermiyor

deneyeceğim hocam
neden böyle oldu anlamadım sürekli kullandığım sistem bugün bluetooth sıkıntısı çıkardı

maalesef hocam olmuyor yazılımı indirdim setupa tıklıyorum ama tepki vermiyor
hocam setup la kurulmuyor diye biliyorum cmd den farklı bir kurulum yapılıyor araştırman lazım benim de çok bildiğim bir konu değil sadece orada drivir olduğunu biliyorum kusura bakma

hocam setup la kurulmuyor diye biliyorum cmd den farklı bir kurulum yapılıyor araştırman lazım benim de çok bildiğim bir konu değil sadece orada drivir olduğunu biliyorum kusura bakma
tamamdır hocam araştıracağım teşekkürler
umarım bir an evvel çözerim

Arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyordum ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II anakart var. şimdi bu link de ki Bluetooth dosyasını indirip dirver olarak aygıt yoneticisinden eski olanı kaldırıp bunu kurdum ve sorun çozüldü.

Arkadaşlar bende aynı sorunu yaşıyordum ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II anakart var. şimdi bu link de ki Bluetooth dosyasını indirip dirver olarak aygıt yoneticisinden eski olanı kaldırıp bunu kurdum ve sorun çozüldü.

Kral dediğin gibi yaptın yine de düzelmedi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,056
Üyeler
183,940
Son üye
pantales