Neler Yeni

Asus Rog Strix Coil Whine Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökdeniz

Servis süreci bittiğinde onu da videoya çekeceğim fakat şuan bitmediği için anlatamıyorum. Ama TT de görebilirsiniz asusa saydırdığımı :D
Kral keske senin olayi daha once bilseydim vermezdim servise :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gercekten asus kartlarda cok fazla cw sesi var ya. Msi adamdi
Gercekten asus kartlarda cok fazla cw sesi var ya. Msi adamdir
hocam almadan once baya bi arastirma yapmistim iste kasa kalitesi sogutma falan hepsi asusun guzel yalan yok fakat ekran kartiyla ilgili herhangi bir sey okumadim ama okusam da alirdim herhalde😁

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
Her cihazda var malesef, en nefret ettiğim şey ama kaçış yok malesef. Kulaklık tak geç. Eğer gerçekten rahatsız ediyorsa iade et. Tamire götürsen hiç bir işlem yapmayacaklar. Çünkü coil whine problem olarak sayılmıyor hiç bir firmada. (belli bir seviyenin üstünde olmadığı sürece.) Ki o seviye de baya cozur cozur ses çıkardığı durum. İnce sivrisinek sesini saymıyorlar yani.
Benim 6750xt strixte şu an o dediğiniz yüksek ses var void elite kulaklıktan bile geçiyor servise yolladım tamiri mümkün mü ? Asus kesin bilgi vermedi hala.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
mehmet ali oğuz
Arkadaslar merhaba benim bir sorum var.Ben yaklasik bir hafta once trendyoldan asus rog strix g15 adli bilgisayar aldim.Eve geldi kurulumunu yaptim falan neyse oyun oynarken bir anda bir cizirti sesi duymaya basladim.Asus yetkili servisini aradim boyle boyle coil whine sorunu var dedi fakat performansi etkilemez sorun yok yani dedi.Ben de sorun yoksa tamam dedim fakat sonra ses beni rahatsiz etmeye basladi ve daha yeni aldim bilgisayari sizce ne yapmaliyim tamire gotureyim mi yoksa sese alismam mi lazim
5. Rog 3080 kartımda da CW cıkınca markayı değiştirdim. Kronik sorunu asus bitti benim için. Ses harici zararı yok diyorlar ama o kadar para verip cırcır böceği gibi zır zır insanın canını sıkıyor😔

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,301
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
tamir mümkün değil türkiyede, değişim yapıyorlar

dedim yollama bile :/
ona da razıyım çünkü dediğim gibi kulaklığı taktığımda kardeşim gelip seslense duymuyorum ama kartın cızırtısı hep geliyor.

Can...

80+ Platinum
bahsettiğiniz cihazlar en kalın kasalar, 30-35mm.

güç tüketimi o kadar yüksek değil 120w anca. Coil whine 200+ watt karda daha çok oluyor.

diğer bahsettiğiniz cihazlar da güçsüz.
Sana ne desem boş her şeye bahanen var anlamak istemeyene bin kanıt göster yine red yakar

Servis süreci bittiğinde onu da videoya çekeceğim fakat şuan bitmediği için anlatamıyorum. Ama TT de görebilirsiniz asusa saydırdığımı :D
Servisleri berbat haklısın arkadaşım asus. Tuf gönderdi vatandan almış pc nin vidalari eksik geldi geri gönderdi taktilar yolladılar sırf menteşe ses yapıyor diye. Kim bilir daha ne rezillik var birde asusun kendi servisi yok Türkiye'de tweet te dediğin gibi belli anlaşmalı yerler yapıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökdeniz
Arkadaşlar bugün mail geldi işte kaydinizi actik ups den kurye gelecek ve garantiye gidecek diye fakat ben gidecegi yere baktim sms infocomm diye bir yer ve yorumlari asiri kotu ve hic guvenemedim ayrica galiba gondermek istemiyorum fakat upsde siparis basligi acilmis acaba kuryeyi iptal edebilir miyim

ona da razıyım çünkü dediğim gibi kulaklığı taktığımda kardeşim gelip seslense duymuyorum ama kartın cızırtısı hep geliyor.Yok o kadar degil bende herhalde ama kesinlikle rahatsiz edici

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
Arkadaşlar bugün mail geldi işte kaydinizi actik ups den kurye gelecek ve garantiye gidecek diye fakat ben gidecegi yere baktim sms infocomm diye bir yer ve yorumlari asiri kotu ve hic guvenemedim ayrica galiba gondermek istemiyorum fakat upsde siparis basligi acilmis acaba kuryeyi iptal edebilir miyim
edilir sanırım, benim kartta servis pointe gitmiş oranında yorumları aşırı leş hayırlısı bakalım ne olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökdeniz
Arkadaşlar merhaba son durumu anlatayım size verip vermemek arasinda cok kaldim fakat en sonunda verdim cunku sesin disinda baska sorunlar da vardi bence mesela isik sizmasi veya LoL de orta ayarlarda sarji azalinca birden 30 FPS'e dusmesi gibi zaten sondakini gorunce kesin verecek dedim ama icim hiç rahat degil cok kotu yorum gordum servisle ilgili ozellikle not kismina degisim ya da para iadesi istiyorum kesinlikle tamir olmasin yazdim su an kargoda herhangi bir gelisme olunca yazarim buraya da.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Meredy
*-*-*-* Farklı sitede durumunuz ilgili yaptığınız güncellemeyi gördüm. Teşekkürler. *-*-*-*

Hocam merhabalar. Bir gelişme oldu mu? 2 hafta önce ASUS ROG STRIX G15 G513RM - HF266 RTX3060 modelini satın aldım ve inanılmaz bir cızırtı sorunu mevcut. Coil Whine çıkan sesin yanında sessiz bile kalır desek yeridir. Şimdi videolar ile ASUS a bir mail atacağım ama tabi ki sallamayacaklar. 0 alının bir bilgisayarında gerçekten ASUS a ait olmayan bir garanti biriminde de açılması kabul edilemez. Ne yapacakları meçhul ki bilgisayar özel termal yalıtım ile üretilirken açıp sonrasında düz macun yapacakları da kolaylıkla tahmin edilebilir. Bir gelişme olursa lütfen bilgilendirme yap bizim içinde.

Mouse ile scrool down yaparken bile cızırtı sesi geliyor ki ekran kartı devreye girmeye dursun, ekran kartının devreye girdiği en ufak durumda bile öyle bir cızırtı geliyor ki akıllara zarar. Google Meet, Zoom gibi uygulamalarda birileri ile görüşürken bir cızırtı sesi geliyor çok rahatsız edici şeklinde yorumlar alıyorum. Yazın sıcağında yüksek grafik performans gerektiren oyun vb uygulamalarda ne olacak korkutucu.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Gökdeniz
*-*-*-* Farklı sitede durumunuz ilgili yaptığınız güncellemeyi gördüm. Teşekkürler. *-*-*-*

Hocam merhabalar. Bir gelişme oldu mu? 2 hafta önce ASUS ROG STRIX G15 G513RM - HF266 RTX3060 modelini satın aldım ve inanılmaz bir cızırtı sorunu mevcut. Coil Whine çıkan sesin yanında sessiz bile kalır desek yeridir. Şimdi videolar ile ASUS a bir mail atacağım ama tabi ki sallamayacaklar. 0 alının bir bilgisayarında gerçekten ASUS a ait olmayan bir garanti biriminde de açılması kabul edilemez. Ne yapacakları meçhul ki bilgisayar özel termal yalıtım ile üretilirken açıp sonrasında düz macun yapacakları da kolaylıkla tahmin edilebilir. Bir gelişme olursa lütfen bilgilendirme yap bizim içinde.

Mouse ile scrool down yaparken bile cızırtı sesi geliyor ki ekran kartı devreye girmeye dursun, ekran kartının devreye girdiği en ufak durumda bile öyle bir cızırtı geliyor ki akıllara zarar. Google Meet, Zoom gibi uygulamalarda birileri ile görüşürken bir cızırtı sesi geliyor çok rahatsız edici şeklinde yorumlar alıyorum. Yazın sıcağında yüksek grafik performans gerektiren oyun vb uygulamalarda ne olacak korkutucu.
Hocam merhaba yeni gördüm mesajınızı ben garantiye yolladığımda zaten bir sonuç çıkmayacağını biliyordum öyle de oldu.Dediler ki bu sorun normal her cihazda olur performansı etkilemez falan filan dedim tamam madem değişmiceksiniz yollayın cihazı.Aslında sadece coil whinedan yollamamıştım performans düşüklüğü ışık sızması donma takılmadan dolayı da yollamıştım.Aynı şekilde sorun yok dediler.Ben de istanbula uzak oturduğum için tekrar yollamak istemedim ama sorunların çoğu devam ediyor.Coil whine hakkında dediklerinizin aynısı bende de var.İsterseniz şansınızı deneyin ama büyük ihtimalle sonuç çıkmayacak.

İşin sadece bir iyi yanı performans gerektiren oyunlarda fan devreye girdiği için cızırtı sesi duyulmuyor ama pilde kullanırken epey duyuluyor ben de kulaklık takıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,230
Üyeler
159,462
Son üye
Eminbaba00
Top Bottom