Neler Yeni

Yardım asus rog strix ekran kartı boşta fan dönmesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kağan
Adsız45.jpg
Bu kart sadece 55 derceyi geçince fan açıor diye biliyorum ama bugün bilgisayarı açtığımda açar açmaz 632 rpm le çalıştığını gördüm.Acaba kartımda bir sıkıntımı var yardımcı olurmusunuz? (kartı hep güncel tutmaya çalıştım ve hiç bir ayarıyla oynamadım)

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Seri Taarruz Tüfeği
Alıntıyı görüntüleBu kart sadece 55 derceyi geçince fan açıor diye biliyorum ama bugün bilgisayarı açtığımda açar açmaz 632 rpm le çalıştığını gördüm.Acaba kartımda bir sıkıntımı var yardımcı olurmusunuz? (kartı hep güncel tutmaya çalıştım ve hiç bir ayarıyla oynamadım)
Bir sıkıntı teşkil etmez yani fan çalışsa da.

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
0desibel teknolojisi yok demekki kartın gayet basit.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Açtığında bir süre çalıştığı oluyor benim de. Fakat bütün gün dönüyorsa normal değil. Normalde durması gerekiyor bir süre sonra ve belli sıcaklıkta çalışması lazım sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
0desibel teknolojisi yok demekki kartın gayet basit.
Asus gpu tweak programında var ve asus rog strix rx 570 8gb 0 db teknolojisi var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açtığında bir süre çalıştığı oluyor benim de. Fakat bütün gün dönüyorsa normal değil. Normalde durması gerekiyor bir süre sonra ve belli sıcaklıkta çalışması lazım sadece.
peki kaç dereceye gelince o sıcaklığa gelirse bi kontrol etmek isterim ama 32 dereceykende çalıştığını gördüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
peki kaç dereceye gelince o sıcaklığa gelirse bi kontrol etmek isterim ama 32 dereceykende çalıştığını gördüm
Normalde 55-60 derece civarlarında devreye girmesi lazım. Ama seninki hep mi çalışıyor yoksa ilk açıldığında bir süre çalışıp sonra duruyor mu? Sonra ısıyla mı devreye giriyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kağan
Bu arada sistemim elraen parva ilk bilgisayarım ve çok titiz davranıyorum böyle bi sorun bilemedim yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde 55-60 derece civarlarında devreye girmesi lazım. Ama seninki hep mi çalışıyor yoksa ilk açıldığında bir süre çalışıp sonra duruyor mu? Sonra ısıyla mı devreye giriyor?
ilk açılıyo fan dönüyo sonra asus logosu gelince duruyo ana ekrana gelince yani sistem açılınca tekrar dönmeye başlıyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,337
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz