Bir sıkıntı teşkil etmez yani fan çalışsa da.Alıntıyı görüntüleBu kart sadece 55 derceyi geçince fan açıor diye biliyorum ama bugün bilgisayarı açtığımda açar açmaz 632 rpm le çalıştığını gördüm.Acaba kartımda bir sıkıntımı var yardımcı olurmusunuz? (kartı hep güncel tutmaya çalıştım ve hiç bir ayarıyla oynamadım)
ama önceden böyle olmuyodu o yüzden daha sistemim 1 aylıkBir sıkıntı teşkil etmez yani fan çalışsa da.
Bir problem olacağını hiç zannetmiyorum varsın çalışsın fanlar ne olacak sanki hocam çok takılmayın benceama önceden böyle olmuyodu o yüzden daha sistemim 1 aylık
Önceden çalışmıyordu diyor ama.0desibel teknolojisi yok demekki kartın gayet basit.
Asus gpu tweak programında var ve asus rog strix rx 570 8gb 0 db teknolojisi var0desibel teknolojisi yok demekki kartın gayet basit.
peki kaç dereceye gelince o sıcaklığa gelirse bi kontrol etmek isterim ama 32 dereceykende çalıştığını gördümAçtığında bir süre çalıştığı oluyor benim de. Fakat bütün gün dönüyorsa normal değil. Normalde durması gerekiyor bir süre sonra ve belli sıcaklıkta çalışması lazım sadece.
Normalde 55-60 derece civarlarında devreye girmesi lazım. Ama seninki hep mi çalışıyor yoksa ilk açıldığında bir süre çalışıp sonra duruyor mu? Sonra ısıyla mı devreye giriyor?peki kaç dereceye gelince o sıcaklığa gelirse bi kontrol etmek isterim ama 32 dereceykende çalıştığını gördüm
ilk açılıyo fan dönüyo sonra asus logosu gelince duruyo ana ekrana gelince yani sistem açılınca tekrar dönmeye başlıyoNormalde 55-60 derece civarlarında devreye girmesi lazım. Ama seninki hep mi çalışıyor yoksa ilk açıldığında bir süre çalışıp sonra duruyor mu? Sonra ısıyla mı devreye giriyor?