🔥İndirim ASUS ROG STRIX Flare 1999TL 🔥

alınır mı arkadaşlar bu fiyata iyi gibi duruyor

Yakalşık 8.aydan beri bu fiyatlara düşmemiş olarak gözüküyor ve şu an en ucuz 3.999tl

numlock ses tekerleği vs. isteyen adam için bu fiyata alinabilcek en iyisi. benim 2000 liram olsa yurtdışından kemove snowfox alırdım.

Niye bilmiyorum ama hoşuma gitmedi klavye. Rog serisi değilde Steelseries gibi falan duruyor.

İyi midir arkadaş klavye arıyordu bu fiyat bandında ?

Niye bilmiyorum ama hoşuma gitmedi klavye. Rog serisi değilde Steelseries gibi falan duruyor.
300 liralık membrana benziyo ses tekeri kısımlarını görmezsen

İkinci eli bu fiyattaydı (1600-2000) 2-3 senelik klavyeler

Güzel tasarımını beğendim bence alınabilir. Artık ülkede ucuz bir şey yok...

2000 bütçem olsa ve tam boy klavye almam gerekirse önerirm ama oyuncu iseniz ve işte biraz daha kompakt arıyorsanız falchion gibi küçük ya da eu gaming markalarına bakmanızı öneririm (geçen haftalarda satılan mizar gibi)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2000 bütçem olsa ve tam boy klavye almam gerekirse önerirm ama oyuncu iseniz ve işte biraz daha kompakt arıyorsanız falchion gibi küçük ya da eu gaming markalarına bakmanızı öneririm (geçen haftalarda satılan mizar gibi)
keza indirimler yavaş yavaş bitiyorken 2k bütçe ile asus tuf k3 falan alacağıma bunu tercih ederdim, ya da summoner red switch olsa onu tercih ederdim ama maalesef düşünebileceğim bir şey kalmadı piyasada sıfır fiyatlarda

Ürün çok hoş görünüyor ama yorumlara takıldım biraz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,257
Üyeler
198,281
Son üye
ALİ öngel
Geri