DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Bende kendi fikrimi söyleyip önerilerimi attım zaten?Bunun değerlendirmesini yapacak kişi konu sahibi, ben seçenek sunuyorum.
Bende kendi fikrimi söyleyip önerilerimi attım zaten?Bunun değerlendirmesini yapacak kişi konu sahibi, ben seçenek sunuyorum.
Donanım gücünü daha önde görüyorlar diye bir cümle kuruyorsun, bir fikir belirtmek farklı bir kişi hakkında görüş belirtmek farklı. Ben orada yüksek donanımlı bir ürün alternatifi sunduğum zaman donanım gücünü daha önde gören biri olmuyorum.Bende kendi fikrimi söyleyip önerilerimi attım zaten?
Önde görüyorsun ki onu öneriyorsun, madem öyle görmüyorsun neden onu öneriyorsun? Neyse bro valla insanlara bir şey anlatmaktan yoruldum bugün uğraşmak istemiyorum.Donanım gücünü daha önde görüyorlar diye bir cümle kuruyorsun, bir fikir belirtmek farklı bir kişi hakkında görüş belirtmek farklı. Ben orada yüksek donanımlı bir ürün alternatifi sunduğum zaman donanım gücünü daha önde gören biri olmuyorum.
Daha bir yorum önce açıkladım sebebini.Önde görüyorsun ki onu öneriyorsun, madem öyle görmüyorsun neden onu öneriyorsun?
Ultrabook tarzı bir cihaza donanım ağırlıklı hantal bir cihaz önermişsin buradan çıkarıyorum? Bunu öneriyorum ama tavsiye etmiyorum gibi saçmalıklar diyorsunuz bloklayıp geçiyorum hocam valla çekilmezsiniz, REV en azından fikrinin arkasında duruyor.Daha bir yorum önce açıkladım sebebini.
Ben sana sorayım neden önermiyeyim? Burada konu sahibinin laptopu ne amaçla kullanacağını bile bilmiyoruz. Benim sadece bir önerime bakarak sen benim hakkımda nasıl bir çıkarım yapabiliyorsun?
Rog g15 mi ultrabook tarzıUltrabook tarzı bir cihaza donanım ağırlıklı hantal bir cihaz önermişsin buradan çıkarıyorum? Bunu öneriyorum ama tavsiye etmiyorum gibi saçmalıklar diyorsunuz bloklayıp geçiyorum hocam valla çekilmezsiniz, REV en azından fikrinin arkasında duruyor.
Nerede demişim öyle bir şey? Engellemeden önce onu da bir yaz bari.Bunu öneriyorum ama tavsiye etmiyorum gibi saçmalıklar diyorsunuz
Kardeşim adama performans lazım ki G15 rog strix bakmış. Muhtemelen cihaz ömrünün %95' ini şarja takılıyken ve masanın üstünde geçirecek. Hafif bir şey isteseydi dediğin olabilirdi ama onun dışında attığın laptoplardan perforamans bakımından bir cacık olmaz masaustu 3060 larla falan kapışırlar anca.Alıntıyı görüntüle
Acer:
Alıntıyı görüntüle
Asus:
Alıntıyı görüntüle
Acerın bataryası 57,50 Wh
Asusun bataryası 90 Wh
Yani acerı taşımanız zor ve batarya ömrüde zayıf. Dışarda olduğunuzu varsayalım asus telefonunuzla ortak basit bir type-c kablosu ile şarj olabiliyor ki buna genelde de ihtiyaç duymadan günü çıkarabiliyorken acer koca adaptörü ile priz ararken iyi şans dilerim. Zephyrus oyuncu bilgisayarı olmanın yanı sıra size ultrabook kullanımı da verebiliyor ve bunu yapabilen cihazda pekte cihaz yok. Acerı almanın tek esprisi kasa gibi kullanım senaryosu olabilir.
Anladın mı HANTAL ne demek?
Asus rog strix laptopMerhaba, bütçeniz yeterse ve batarya sizin için önemli değilse bu modele bakabilirsiniz.
Acer Predator 12.Nesil Core i7 12700H-16Gb-1Tb Ssd-15.6inc-Rtx3070 8Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Predator 12.Nesil Core i7 12700H-16Gb-1Tb Ssd-15.6inc-Rtx3070 8Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bütçe çıkmaz veya batarya önemli ise almayı düşündüğünüz model iyi bir model.
Onun yerine birde şunlara bakın hocam:
Asus Rog Zepyrus G16
Asus Rog Zepyrus G15
Şahsen ilki daha iyi olur diye düşünüyorum. Üstteki arkadaşların attığı cihazlar bu cihazların yanında baya hantal kalıyor, ama donanım gücünü daha önde görüyorlar bence ekran kartı hariç de değerlendirme yapılmalı
Ryzen 7 6800H daha mantıklı bir işlemci.i7 12700H, Ryzen 7 6800H'den daha güçlü bu arada. @kerimci
3 konuda önde Ryzen 7 6800H (APU, güç tüketimi ve nanometre) ama L3 önbelleğinin 24 MB olması ve bol çekirdek ve threadi olması cezbediyor insanı.Ryzen 7 6800H daha mantıklı bir işlemci.
Hocam aralarında performans olarak fark az ama buna karşı 2 katı batarya performansı var.3 konuda önde Ryzen 7 6800H (APU, güç tüketimi ve nanometre) ama L3 önbelleğinin 24 MB olması ve bol çekirdek ve threadi olması cezbediyor insanı.