Neler Yeni

İnceleme Asus Rog Strix G17 İnceleme

YazılımKafa

80+ Silver
Hocam yt de test videolarına baksana o sıcaklıklar orantısız ayrıca g17 g16 ve g18 den kötü soğutma var nie ? AMD diye mi? Intel g16 g18 de 3 fanli soğutma var ve egzos kısmı boylu boyunca izgara
2 tane inceleme gördüm. Birinde işlemci 7945hx ti ve masada 88 derece demişler. Diğerinde de benim işlemci ve oyunlarda (masa ya da soğutucu yazmamış) 86 falan demiş. Benimki fazla ısınıyor gördüğüm kadarıyla. Müsait olunca servise vericem. İnşaallah kısa sürede geri verirler

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,383
İsim
Bilal Tepe
2 tane inceleme gördüm. Birinde işlemci 7945hx ti ve masada 88 derece demişler. Diğerinde de benim işlemci ve oyunlarda (masa ya da soğutucu yazmamış) 86 falan demiş. Benimki fazla ısınıyor gördüğüm kadarıyla. Müsait olunca servise vericem. İnşaallah kısa sürede geri verirler
Büyük ihtimal termal macunu vs sorunlu. Ver hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle hocam

Tipi, malzeme kalitesi iyi olan laptop hangisi hocam size göre?
Predator alienware Legion titan modelleri

YazılımKafa

80+ Silver

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Büyük ihtimal termal macunu vs sorunlu. Ver hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Predator alienware Legion titan modelleri
Hocam alienware ve titan fazla agresif, legion güzel sade ve şık, predator'un da yeni olanları güzel ama bence rog strix biraz daha kendine has. Saydam parçalar olması, öndeki rgb şerit, çerçevenin çok ince olması vb. şeyler güzel. Zevkler ve renkler tartışılmaz, bence görünüş olarak rog strix oldukça başarılı.

Sıvı metal var. Termal macun olsa zaten hemen kendim değişip test ederdim. Sıvı metal diye ellemedim
Sıvı metali de kendiniz değiştirebilirsiniz hocam, daha zor ve tehlikeli tabi ama mümkün, videoları var.

YazılımKafa

80+ Silver
Hocam alienware ve titan fazla agresif, legion güzel sade ve şık, predator'un da yeni olanları güzel ama bence rog strix biraz daha kendine has. Saydam parçalar olması, öndeki rgb şerit, çerçevenin çok ince olması vb. şeyler güzel. Zevkler ve renkler tartışılmaz, bence görünüş olarak rog strix oldukça başarılı.

Sıvı metali de kendiniz değiştirebilirsiniz hocam, daha zor ve tehlikeli tabi ama mümkün, videoları var.
Biliyorum. Ama dediğin gibi daha tehlikeli. Gerek yok. Şimdilik dursun

YazılımKafa

80+ Silver

YazılımKafa

80+ Silver

YazılımKafa

80+ Silver

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Yapması lazım. Sonuçta kusurlu ürün sayılır
Belki değiştirir, bir yorumda okumuştum dediğim gibi, zaten yetkili servis fln oluyor onlar da sıvı metal olayına yabancı olabilir, en iyisi arayıp sormak.

Top Bottom