Neler Yeni

İnceleme Asus Rog Strix G17 İnceleme

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
Aynen. Asus rog modelde böyle olmaması lazımdı. Fiyatı çok yüksek. Fiyatına göre soğutmasıda aynı şekilde iyi olmalıydı
Evet dediğim gibi Acer ve MSI a yaklasamamis ne yazık ki titan al keyfine bak veya predator
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tr de olsa alienware öneririm ben ama yok trde

Aslında Legion da bakılır ama fahiş fiyat Legion 9lar o paraya titan alırım

YazılımKafa

80+ Silver
Evet dediğim gibi Acer ve MSI a yaklasamamis ne yazık ki titan al keyfine bak veya predator

Tr de olsa alienware öneririm ben ama yok trde

Aslında Legion da bakılır ama fahiş fiyat Legion 9lar o paraya titan alırım
Ben laptoptam memnunum. Sırf işlemci ısınıyor diye kötü demem. Şuan gayet mutluyum bu model ile

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
Ben laptoptam memnunum. Sırf işlemci ısınıyor diye kötü demem. Şuan gayet mutluyum bu model ile
Memnunsun tamam da ozaman diğer markaları neden kotuluyorsunuz ısınıyor diye onlar da monster dan falan memnun ? Memnunluk olay yok burda anormal bir sorun var veya rog harbiden çok boş bir seri

YazılımKafa

80+ Silver
Memnunsun tamam da ozaman diğer markaları neden kotuluyorsunuz ısınıyor diye onlar da monster dan falan memnun ? Memnunluk olay yok burda anormal bir sorun var veya rog harbiden çok boş bir seri
Kardeşim memnun olmak sadece ısınmayla mı alakalı? Ekranı kaliteli, parçaları kaliteli, görünümü oldukça güzel premium bir ürün. Memnun olmak için pek çok sebebim var

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
Kardeşim memnun olmak sadece ısınmayla mı alakalı? Ekranı kaliteli, parçaları kaliteli, görünümü oldukça güzel premium bir ürün. Memnun olmak için pek çok sebebim var
Laptopun en önemli şeyi soğutma performansı bir firma bunu becerememisse benim için önemi yok diğer şeylerin

YazılımKafa

80+ Silver
Laptopun en önemli şeyi soğutma performansı bir firma bunu becerememisse benim için önemi yok diğer şeylerin
Zevk meselesi . Bende tasarımı kötü olan ekranı kötü olan yazılımı kötü olan bir modeli kullanmam.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Herkese iyi günler. Yeni aldığım laptop u incelemek istedim. Merak edenler varsa bu sayede görmüş olurlar. Laptop modeli :

Asus Rog Strix G17 G713PI-LL080​

Ryzen 9 7845HX işlemci
Rtx 4070 ekran kartı (140w)
Crucial 32 GB (2X16) 5200 mhz ram (bunları kendim taktım normalde ram 16 gb tı)
2560x1440p 240hz ips ekran
280w adaptör ile geliyor.
Test sonuçlarını koyuyorum. Testleri yaparken laptop standı olarak iets gt600 modelini kullandım ve hem laptop hem standın fanları son hızda çalıştı.
Testlerden göreceğiniz üzere işlemci çok ısınıyor maalesef. Tek problemim bu. Onun dışında memnunum. Asus Armoury Create uygulaması çok iyi çalışıyor. Klavyesi rgb ve pek çok modu var. Belli sıcaklığın altındayken fanları hiç çalıştırmıyor ama işlemci ısındığı için buna denk gelmek çok zor. Klavyede 5 adet makro tuşu var. Bunlarda oldukça güzel bence. Sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz tabii ki. İlk incelemem. Aklıma gelenleri söyledim. Fanlar tam güçte 6000 rpm civarı hızda dönüyor ve 50 desibel civarı sesi oluyor
Hayırlı olsun hocam. Ben de G16 modelini düşünüyorum, arasında çok fark yoktur herhalde. Sizi takip ediyorum, sorularım olursa sorarım. Forumda sadece F/P laptop görmekten bıktım. Böyle üst seviye, kaliteli laptop incelemeleri de görmek güzel.

YazılımKafa

80+ Silver
Hayırlı olsun hocam. Ben de G16 modelini düşünüyorum, arasında çok fark yoktur herhalde. Sizi takip ediyorum, sorularım olursa sorarım. Forumda sadece F/P laptop görmekten bıktım. Böyle üst seviye, kaliteli laptop incelemeleri de görmek güzel.
Eyvallah dostum. Bende çok araştırdım. Asus rog u zaten yıllardır seviyordum. Özellikle tasarım açısından çok güzel. G16 yla aralarında ekran boyutu farkı var diye biliyorum. G17 17.3 inç g16 da 16 inç. Başka fark var mı bilmiyorum. Bide bazılarının ekran tasarımı farklı oluyor. Senin düşündüğün hangi model dostum

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Zevk meselesi . Bende tasarımı kötü olan ekranı kötü olan yazılımı kötü olan bir modeli kullanmam.
Ben de böyle düşünüyorum. Sistem olsa fark etmez de laptop hep el altına olan bir alet. Geçen arkadaşın Monster laptopunu kullandım, arkadaş RTX 4090 olsa katlanamam ya, daha bir yıllık laptopun her yerinden ses geliyor, trackpad'i ayrı, klavyesi ayrı, kapağı ayrı. Bazıları "abey RTX 4070 var o var bu var abe abeee" dese de laptop bir bütünden oluşuyor, ekran kartı ne kadar önemliyse trackpad, klavye, kasa kalitesi de o kadar önemli bence.

Eyvallah dostum. Bende çok araştırdım. Asus rog u zaten yıllardır seviyordum. Özellikle tasarım açısından çok güzel. G16 yla aralarında ekran boyutu farkı var diye biliyorum. G17 17.3 inç g16 da 16 inç. Başka fark var mı bilmiyorum. Bide bazılarının ekran tasarımı farklı oluyor. Senin düşündüğün hangi model dostum
Hocam şu an sadece G16 olarak seçtim, hatta belki 17'ye fln da bakarım da dediğim gibi şu an 16. Model olarak işlemcisi yüksek ekran kartı orta olan modellere bakıyorum, işlemci çok önemli benim için. 14900HX ve civarı diyebilirim.

Bu arada ROG serisinin tasarımı gerçekten çok güzel, MSI Raider bile yeni modellerde bozdu ama ROG şu an zirve bu konuda, kalitenin de ötesinde estetik zevk veriyor resmen.

YazılımKafa

80+ Silver
Ben de böyle düşünüyorum. Sistem olsa fark etmez de laptop hep el altına olan bir alet. Geçen arkadaşın Monster laptopunu kullandım, arkadaş RTX 4090 olsa katlanamam ya, daha bir yıllık laptopun her yerinden ses geliyor, trackpad'i ayrı, klavyesi ayrı, kapağı ayrı. Bazıları "abey RTX 4070 var o var bu var abe abeee" dese de laptop bir bütünden oluşuyor, ekran kartı ne kadar önemliyse trackpad, klavye, kasa kalitesi de o kadar önemli bence.
Katılıyorum. Bundan önce kısa süreliğine victus kullandım. Rtx 4060 vardı ama tek mesele 4060 değil ki. Hp nin omen yazılımı kötü, kasası kötü, tasarımı kötü, işlemcide güç limiti var. Düşük fiyata alınır ama paran varsa sırf içeriğinden dolayı alınmaz. 4080 almazsın 4070 alırsın ama en azından daha çok zevk verir

Hocam şu an sadece G16 olarak seçtim, hatta belki 17'ye fln da bakarım da dediğim gibi şu an 16. Model olarak işlemcisi yüksek ekran kartı orta olan modellere bakıyorum, işlemci çok önemli benim için. 14900HX ve civarı diyebilirim.

Bu arada ROG serisinin tasarımı gerçekten çok güzel, MSI Raider bile yeni modellerde bozdu ama ROG şu an zirve bu konuda, kalitenin de ötesinde estetik zevk veriyor resmen.
Aynen tasarımı çok iyi. Dostum bütçe ne kadar? Ona göre bakalım ne var

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Katılıyorum. Bundan önce kısa süreliğine victus kullandım. Rtx 4060 vardı ama tek mesele 4060 değil ki. Hp nin omen yazılımı kötü, kasası kötü, tasarımı kötü, işlemcide güç limiti var. Düşük fiyata alınır ama paran varsa sırf içeriğinden dolayı alınmaz. 4080 almazsın 4070 alırsın ama en azından daha çok zevk verir

Omen aldım iade ettim. Fonksiyon tuşlarını aç kapa yapmak için tuş yoktu ya klavyede. 7 yıllık Dell laptopumda olan şey yani, amele gibi her basacağımda bir de onu tutucam.

50-60 bandına çıkarım hocam, 70 bandına aşırı süper bir şey olmadığı sürece çıkmam.

YazılımKafa

80+ Silver
Omen aldım iade ettim. Fonksiyon tuşlarını aç kapa yapmak için tuş yoktu ya klavyede. 7 yıllık Dell laptopumda olan şey yani, amele gibi her basacağımda bir de onu tutucam.

50-60 bandına çıkarım hocam, 70 bandında aşırı süper bir şey olmadığı sürece çıkmam.
Hemen bakalım ne varmış

50-60 bandına çıkarım hocam, 70 bandına aşırı süper bir şey olmadığı sürece çıkmam.
Dostum işlemci mi daha önemli senin için yoksa ekran kartı mı?

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Hemen bakalım ne varmış

Dostum işlemci mi daha önemli senin için yoksa ekran kartı mı?
Kesinlikle işlemci, ortalama ekran kartı olsa da olur, oyun oynamıyorum zaten. Hatta Macbook bile düşünüyordum baya ama Apple her şeyi kısıtladığı için vazgeçtim. Yazılımcı adayıyım, ağır işlerde, sanal makine, sunucu fln böyle içinden geçecek şeyler bile yapsam beni yolda bırakmasın, işlemci ve RAM önceliğim o yüzden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,218
Üyeler
161,254
Son üye
44ep44
Top Bottom