Laptop olduğu için bişey diyemiyorum ısınıyor harbi dereceleri atarsan bakarizBilgisayarı açıyorum, daha şifre girme yerinde fan açılıyor. Oyuna girincede bilgisayar çok ısınıyor.
İşlemci AMD, AMD'ler çok ısınıyor diyorlar ondan dolayı olur mu? Ama hiç yük olmadan açıyor fanı
fan açılması normal açılmazsa ısınır sonra pc yanar yada kapanırderecelere nasıl bakacağım
MSI Afterburner kullanabilirsin. Ya da oyundayken Görev Yöneticisi- Performans sekmesinden bakabilirsin.derecelere nasıl bakacağım
ve ısınma sorunu laptoplarda normal bir şeyBilgisayarı açıyorum, daha şifre girme yerinde fan açılıyor. Oyuna girincede bilgisayar çok ısınıyor.
İşlemci AMD, AMD'ler çok ısınıyor diyorlar ondan dolayı olur mu? Ama hiç yük olmadan açıyor fanı
Afterburner indir ya da belki Asus Armorcreate uygulamasında gözüküyordur oraya bak.GPU 0 68 derece
GPU 1 71 derece
CPU yazmıyor
Afterburner indir ya da belki Asus Armorcreate uygulamasında gözüküyordur oraya bak.
Armorcrate girince orda yazıyor
CPU 70 derece (sürekli değişiyor ve oyun açık değil)Armoury crate veya G helper indir(g helper tavsiyemdir) oradan güç planını sessiz veya dengeliye çek. Bu programlardan birini indirmediysen Windows kafasına gçre açıp kapatıyor fanları