Neler Yeni

🔥İndirim Asus Rog Strix Go 2.4 7.1 Surrond kulaklık 2.399 TL

Marisquex

80+
Herkes gömmüşte bu fiyata başka alınabilecek ürün kaldı mı ki? Birkaç ay önce olsa anlardım 2-3k bandında daha kaliteli ürünler mevcuttu fakat şu an kablosuz hangi kulaklığa baksam minimum 3-4kdan başlıyor

Herkes gömmüşte bu fiyata başka alınabilecek ürün kaldı mı ki? Birkaç ay önce olsa anlardım 2-3k bandında daha kaliteli ürünler mevcuttu fakat şu an kablosuz hangi kulaklığa baksam minimum 3-4kdan başlıyor
o zaman kablosuz almayacaksın, alınca da umduğunu bulamayınca burada ağlamayacak kimse paran varsa vereceksin iyisini alacaksın ben alabiliyorken daha iyisini almadım bu yeter dedim asus falan filan dedim aldım almaz olsaydım :D

hqnbayar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
hakan
o zaman kablosuz almayacaksın, alınca da umduğunu bulamayınca burada ağlamayacak kimse paran varsa vereceksin iyisini alacaksın ben alabiliyorken daha iyisini almadım bu yeter dedim asus falan filan dedim aldım almaz olsaydım :D
Garantiye verebilirsin şarjı az gidiyorsa ürüne eleştri kabul edilebilir fakat gömülcek bi ürün değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ağlayan sensin hayatım git pc fiyatına kulaklık al sen anca tatmin olursun iyi alışverişler herkese

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Kağan UĞURLU
Bu kulaklığın yerine kesinlikle indirimde yakalanırsa Razer Barracuda x alınmalı. Kulaklık kırılıyor defelarca örneği mevcut. Almayın aldrımayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Muhammed
Bu kulaklığın yerine kesinlikle indirimde yakalanırsa Razer Barracuda x alınmalı. Kulaklık kırılıyor defelarca örneği mevcut. Almayın aldrımayın.
razer barracuda x bu fiyatlara düşeceğini sanmıyorum benımde indirimini beklediğim bi kulaklık

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Bu kulaklığı kullandığına emin misin? Yazmış olduğun yorumun bu kulaklıkla uzaktan yakından alakası yok. Fiyatı indirimli değil 3 ay öncede bu fiyattan satılıyordu.
Kulaklığı tavsiye etmiyorum parasını hak etmiyor. Ses kasamazsınız, mikrofonu aşırı kötü. Şarj süresine gelirsek günde 2-3 defa şarj ediyorum. Aktif kullandığım kulaklıktır kendisi, kendime yeni kulaklık bakıyorum :D
Ben 4 5 günde bir şarj ediyorum gün boyu kullansam da yine aynı gün içinde nitmez sizin üründe sorun olabilir

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Kağan UĞURLU
Garantiye verebilirsin şarjı az gidiyorsa ürüne eleştri kabul edilebilir fakat gömülcek bi ürün değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ağlayan sensin hayatım git pc fiyatına kulaklık al sen anca tatmin olursun iyi alışverişler herkese
Param varsa pc fiyatına kulaklık alırım bu da seni ilgilendirmez anca çene yaparsın buralarda. Pc fiyatına dediğin kulaklıklara bakar bakar giriş seviye benzer ürünler alırsın anca yapacak başka da bir şeyin olmaz. Kafana düzgün kulaklık takmamışsın rog go sana güzel gelmiş 6 aydır aynı fiyat bandın da olan elden çıkarılmaya çalışan ürünü burada gelmiş şişirip şişirip duruyorsun :D Daha geçen güne kadar zaten şu an indirim fiyatlandırması adı altında olan fiyatında satılıyordu. Paranın kolay kazanılmadığı bu ülkede insanları yanlış yönlendirmeyin. Sizin gibi bir şey bilmez sınıfsızların yorumlarına bakarak alıp kullandığım kulaklıktır bu kulaklık :D Bu fiyat bandında bu markaların giriş seviye kablosuz kulaklıkları alınmaz. HyperX, Razer gibi markaların daha iyi kulaklıkları varken hiç alınmaz. Elime alıp kafama takarken ek yerlerinden çıtır çıtır ses çıkartan, attığın yorumla uzaktan yakından alakası olmayan bu ürünü senin gibi şişiremeyeceğim.

Paran kısıtlıysa ama yine de kablosuz alacağım benim için oyunlar önemli değil ses versin yeter, şarkı falan dinlerim diyen varsa alabilir.

Şuan tatil günümdeyim gece şarja bıraktım sabah 10 gibi bilgisayar başına geçtim 30 dakika önce tekrar şarj ettim hızlı şarj oluyor ama öyle 4 5 gün falan gitmiyor senin nasıl gidiyormuş :D
İki ihtimal var. Ya sizdeki kulaklık bozuk. Yada sesi %100'de kullanıyorsunuz. Eğer %100'de kullanıyorsanız kulağınızda bir problem olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gürkan Doğan
Instagram
@gurkan.dogan.61
Steam
Galosix4161
Twitter
dogangurkan6141
Discord
gurkan.dogan.61
Steelseries arctis 9 dan bu kulaklığa geçtim ve premium kalite hissediyorum.
Fiyat performansı olarak arctis 9 dan çok daha iyi diyebilirim.
Tüm testlerini yaptım koruma kılıfı harici ve dahili mikrofon kalitesi FPS ses kasma performansı Şarj süresi Armoury create yazılım performansı ile çok memnun kaldım.
Arctis 9 da karşıdan ve arkadan gelen ses ayırt edilemiyo iken bu kulaklığı donanım ailesine tavsiye ediyorum.
Fiyatı bence gayet indirimli.
İndirimdeyken alın derim.
3 ay ömrü var benimki kafamda çatladı pentaya gönderdim kullanıcı hatası bahanesiyle kulaklık fiyatı kadar para istediler stoktan değişim için reddettim 3 aydır pentadan geldiği kutuda bantlı duruyor tth sonucunu bekliyorum harika bir kulaklık ama kronik kırılma sıkıntısı var bu arada ben asla açmadım bükmedim hiçbir şey yapmadım kıyamam öyle şeyler yapmaya tam kafama taktım açtım pc yi pc 10 saniyede açılana kadar çıt etti kulaklık 1 parmak boyundaki plastiği garanti kapsamında değişmekten aciz penta bilgisayar dediğim gibi harika ama kronik çatlama sorunu var bu olmasa zaten piyasanın en iyilerinden hem eski olduğu halde hemde uygun olduğu halde

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Kağan UĞURLU
Top Bottom