Neler Yeni

ASUS ROG STRIX GO 2.4 7.1 Surround alınır mı?

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Fatih Ayhan
Evet bu kulaklığı kullanıyorum, farklı kulaklıklar var denedim imkanın varsa senin de demeni tavsiye ederim :D Tamamen çöp bir kulaklık pc için konuşuyorum ben. Söylediğin sorun ise bende de mevcut ara ara bip sesi geliyor ve kendisini kapatıyor geri açıyor sesler gidiyor geliyor, çok kısa süreli bir olay ama sinir bozucu. O kadar sorunu var ki hangi birini yazsam bilemedim. :D
Ben sesinden çok şikayetçi değilim de o bağlantı sorunu gibi sorunlar ve ses bozulmaları cidden aşırı sinir bozuyor..

Ben sesinden çok şikayetçi değilim de o bağlantı sorunu gibi sorunlar ve ses bozulmaları cidden aşırı sinir bozuyor..
Yapabileceğim her türlü ayarı yaptım ama maalesef diğer kulaklıklara göre hem ses kasma hem de sesin doğallığı konusunda beni pek tatmin etmedi, sürekli kullanım konusunda tavsiye edemeyeceğim.

Ek olarak kabloları çok kısa kullanırken aynı zamanda şarj etmek istediğinde kasaya epey yaklaşmak gerekiyor.

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Mehmet arslan
siz kulaklığı daha çok teelfonda mı kullanıyorsunuz bilgisayarda mı hocam

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Fatih Ayhan
siz kulaklığı daha çok teelfonda mı kullanıyorsunuz bilgisayarda mı hocam
Bilgisayarda kullanıyorum çoğunlukla ama telefonda da kullandığım oluyor. Bahsettiğim sorun her ikisinde de oluyor, telefonda daha sık bilgisayarda telefona göre daha az oluyor bu durum.

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Mehmet arslan
Kabloluya yönelmeni tercih ederim anlattığımdan daha da berbat :) Cooler master mh650 bu kulaklık bile bu sözde rog olan kulaklığı 3e katlar bir önceki kulaklığımdı kendisi fakat 6 ay sonra ek yerlerinden koptu dandikmiş malzeme kalitesi beş para etmez. Asus olanda elinde kalacakmış gibi bir hissiyat veriyor. HyperX, Razer gibi markalara yönelmen daha iyi olacaktır bu fiyat bandında.
bu bütçeye kablosuz için çıkmıştım hocam kablolu alıcaksam normal bir şey alırım gibi kulaklığı da çok beğenmiştim yazık oldu artcis 1
için ne düşünüyorsun

bu bütçeye kablosuz için çıkmıştım hocam kablolu alıcaksam normal bir şey alırım gibi kulaklığı da çok beğenmiştim yazık oldu artcis 1
için ne düşünüyorsun
Kullanana sormak lazım onu kullanmadım bu üründe ki 3 aylık tecrübelerimi dile getirdim bende bir hevesle almıştım ama beklentimi karşılamadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut Yoğunlu
Bizzat ben kullandım alınmaz. 2.4Ghz'de iken sürekli bağlantı kesilip tekrar bağlanıyor, çok ciddi bir sorun diye değildir gibi düşünüyordum ama daha sonrasında özellikle rekabetçi oyunlarda aşırı can sıkmaya başladı. Ayrıca üstlerde bahsedilmiş, bağlantı yerleri kırılıyor. Kulaklığı takarken bir defasında biraz fazla güç kullandım ve çıt diye ayrıldı. Almayın aldırmayın. Bütçeniz hakkımda fikrim yok, yazdıysanız da dikkat etmemişimdir. Corsair Virtuoso alıp ömür boyu bir daha kulaklık almana gerek kalmayabilr.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda kaan
Arkadaşlar 2 tane sorum olacaktı.
1. olarak bu kulaklık alınır mı? Alınmaz mı diyenler neden alınmaması gerektiğini söylerse ve alternatif ne önerebilirler belirtirlerse sevinirim.
2. olarak biraz fazla para vererek Amazon'dan mı alayım yoksa İtopya'dan alsam da sorun olur mu garanti kapsamında.
Son olarak hikaye oyunları oynamayı severim ve Discord da arkadaşlarla fazlaca iletişim halindeyim FPS oyunlarından sadece CS:GO oynarım.
Knk 4 gün önce itopyadan sipariş ettim. 2 günde acıbadem itopyadan geldi. Kargo çok hızlı ve sorunsuz oldu.kutuda vesaire bir sorun yoktu itopya güzel paketleri.
Ürüne geçecek olursak çok kaliteli . Kulaklığın kutusunun içinden ekstra kulaklık ve aksesuarların konulacağı bir çanta çıkıyor içinde type-c usb dönüştürücü şarj kablosu vb. Çıkıyor mikrofon cikarilinabiliyor çıkarttığım zaman içinde 2. Mikrofon var ondan konuşmaya devam edebiliyorsun mikrofon.cikarilabilinen mikrofon rahat hareket edebiliyor fakat sese geldiğimizde ne çok kötü nede çok iyi normal bir oyuncu kulaklığı mikrofonu şarjı çok hızlı doluyor ve çok uzun süre kullanılabiliyor .kulaklık sesleri çok iyi veriyor
Örnek valorantta zemine göre ayak sesi geliyor . Ve 7.1 i rampage vb markalara göre kat kat iyi fakat steel series ve hyper x kadar iyi değil çok konforlu çok hafif ve bütün cihazlara uyuyor (android tv ye bile) bence bu fiyata çok kaliteli içinde bütün eklentiler çıkıyor ve uygulaması üzerinden ayarlamalar yapabiliyorsun
Örneğin yapay zeka ile arka plandan gelen sesleri kapatabilirsin.
Yani karar senin fakat bu fiyata bundan iyi wierless gaming kulaklık yok.

onurrbyrm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur BAYRAM
1. olarak bu kulaklık alınır mı? Alınmaz mı diyenler neden alınmaması gerektiğini söylerse ve alternatif ne önerebilirler belirtirlerse sevinirim.
2. olarak biraz fazla para vererek Amazon'dan mı alayım yoksa İtopya'dan alsam da sorun olur mu garanti kapsamında.
Son olarak hikaye oyunları oynamayı severim ve Discord da arkadaşlarla fazlaca iletişim halindeyim FPS oyunlarından sadece CS:GO oynarım.
Dostum kulaklık hikaye oyunlarında işini görür, fakat uzun süreli kullanıma uygun bir kulaklık değil. Kulaklık çok büyük değil, bu sebepten sıkıştırıyor kulaklık bir süreden sonra. Mikrofon kalitesi olarak kaliteli değil, sesin karşıya çok güzel ve net iletilmiyor. Discord üzerinden birebir iki kulaklık ile test ederek yaptım, çok kötü diyemem fakat belli edecek derecede kalitesiz. Onun harici buna muadil olarak, kablosuz bir kulaklık var mıdır bilmiyorum. Benim önerim kablosuz şart değilse, hyperx cloud 3 tarzı bir kulaklık alabilirsin. Veya çok pahalı dersen cloud 2 de bundan kat kat iyi bir kulaklık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gürkan Doğan
Instagram
@gurkan.dogan.61
Steam
Galosix4161
Twitter
dogangurkan6141
Discord
gurkan.dogan.61
İtopyadan temmuz 2023 te 3k ya aldım 2021 de 900 den almayıp kasımda kenarı çatladı basit bir yeri garantide o parça değişebilir plastik bir şey zaten yolladım pentaya 3k teklif verip stoktan değişim talep ettiler yani tekrar kulaklık satmaya çalıştılar tamir yerine onaylamadım kutuyla geri geldi tüketici hakem heyeti sonucunu bekliyorum kasımın 4 ünde çatladı sanırım o gündür kutusunda kullanmıyorum hemde penta daha kötü hale getirdi kulaklığı mikrofon ve ses kalitesine hiçbir şey diyemez kimse eski olmasına rağmen çok kaliteli ama her güzelin bir kusuru vardır keşke kusursuz olsaydı. Bide kullanıcı hatası diyorlar ya kafa üstü kulaklığı karnıma mı taktım kırıldı da benim hatam oldu komedi, ve penta teknoloji bu süreçte ödül de almış bunlara ödül verilirse böyle yaparlar

Mehmet_17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Mehmet arslan
Knk 4 gün önce itopyadan sipariş ettim. 2 günde acıbadem itopyadan geldi. Kargo çok hızlı ve sorunsuz oldu.kutuda vesaire bir sorun yoktu itopya güzel paketleri.
Ürüne geçecek olursak çok kaliteli . Kulaklığın kutusunun içinden ekstra kulaklık ve aksesuarların konulacağı bir çanta çıkıyor içinde type-c usb dönüştürücü şarj kablosu vb. Çıkıyor mikrofon cikarilinabiliyor çıkarttığım zaman içinde 2. Mikrofon var ondan konuşmaya devam edebiliyorsun mikrofon.cikarilabilinen mikrofon rahat hareket edebiliyor fakat sese geldiğimizde ne çok kötü nede çok iyi normal bir oyuncu kulaklığı mikrofonu şarjı çok hızlı doluyor ve çok uzun süre kullanılabiliyor .kulaklık sesleri çok iyi veriyor
Örnek valorantta zemine göre ayak sesi geliyor . Ve 7.1 i rampage vb markalara göre kat kat iyi fakat steel series ve hyper x kadar iyi değil çok konforlu çok hafif ve bütün cihazlara uyuyor (android tv ye bile) bence bu fiyata çok kaliteli içinde bütün eklentiler çıkıyor ve uygulaması üzerinden ayarlamalar yapabiliyorsun
Örneğin yapay zeka ile arka plandan gelen sesleri kapatabilirsin.
Yani karar senin fakat bu fiyata bundan iyi wierless gaming kulaklık yok.
amacım konfor rahatlık aslında yoksa kablosuz kulaklık alır geçerim ya o sorun değil anladığım kadarıyla kulaklıktan memnun olan bir tek sensin reis ve sanırım bu kulaklık çentiği cidden sağlam değil kime sorsam kırılmış .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum kulaklık hikaye oyunlarında işini görür, fakat uzun süreli kullanıma uygun bir kulaklık değil. Kulaklık çok büyük değil, bu sebepten sıkıştırıyor kulaklık bir süreden sonra. Mikrofon kalitesi olarak kaliteli değil, sesin karşıya çok güzel ve net iletilmiyor. Discord üzerinden birebir iki kulaklık ile test ederek yaptım, çok kötü diyemem fakat belli edecek derecede kalitesiz. Onun harici buna muadil olarak, kablosuz bir kulaklık var mıdır bilmiyorum. Benim önerim kablosuz şart değilse, hyperx cloud 3 tarzı bir kulaklık alabilirsin. Veya çok pahalı dersen cloud 2 de bundan kat kat iyi bir kulaklık.
hocam sizce düzgün adam akıllı iş görücek bir wireles kulaklık için bütçe ne olmalı ve arkadaşların belirttiği gibi seste sorunlar yaşadınız mı bağlantı kopmaları gibi

onurrbyrm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Onur BAYRAM
amacım konfor rahatlık aslında yoksa kablosuz kulaklık alır geçerim ya o sorun değil anladığım kadarıyla kulaklıktan memnun olan bir tek sensin reis ve sanırım bu kulaklık çentiği cidden sağlam değil kime sorsam kırılmış .d

hocam sizce düzgün adam akıllı iş görücek bir wireles kulaklık için bütçe ne olmalı ve arkadaşların belirttiği gibi seste sorunlar yaşadınız mı bağlantı kopmaları gibi
Hocam bağlantı kopması yaşamadım, ses kalitesi de yeterliydi benim için ama mikrofon olumsuz. Bütçe olarak güncel piyasayı bilmiyorum fakat benim aklımda şu ürün vardı.

Hocam bağlantı kopması yaşamadım, ses kalitesi de yeterliydi benim için ama mikrofon olumsuz. Bütçe olarak güncel piyasayı bilmiyorum fakat benim aklımda şu ürün vardı.
Tabi bundaki indirimi görünce bundan aldım, şimdi evde öyle yatıyor. Ben de emektar cloud 2 ye dönüş yaptım.

Top Bottom