Neler Yeni

🔥İndirim ASUS ROG STRIX Go 2.4 7.1 Surround Gaming Kulaklık 1999₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Hs70 pro bu kulaklıktan kötü değildir. Go serisi kırpılmış özellikli hem ses hemde malzeme kalitesi olarak. Hs70 wireless ise tepe model bir kulaklık. Büyük ihtimalle pişman olursunuz
hs70 wireless tepe modeli bu kırpılmış model öyle mi :D. hocam bilmediğiniz konularda yorum yapmak zorunda değilsiniz gerçekten :(. 100 dolar msrp si olan hs70 wireless tepe modelmiş vay be.

hs70 wireless tepe modeli bu kırpılmış model öyle mi :D. hocam bilmediğiniz konularda yorum yapmak zorunda değilsiniz gerçekten :(. 100 dolar msrp si olan hs70 wireless tepe modelmiş vay be.
Bana bir tane hs70 wireless dan daha iyi olduğunu gösterir inceleme atın kabul edeceğim. Msrp fiyatına bakıp alacak kerizlerden değilim. Bekliyorum

Son düzenleme:
Hocam aynen bu şekil hem oyunda kullanabileceğim hemde dışarda kullanabileceğim taşınması kolay bir kulaklık önerecek var mı bu modelin sağlamlığı kötü diyorlar hs seriesi veyq void elite gibi modeller katlanamadığı için taşınması zor oluyor

Cloud core wirelessden buna geçilir mi ?
Cevabı bende merakla bekliyorum, benimde cloud 2 alma niyetim vardı. Acaba bunu mu aldam diyorum? Elimde James Donkey 710 var.
Bir de fps oyunları değil ama hikayeli oyun oynuyorum. Geçilmesi kısmında ona göre değerlendirirseniz sevinirim.

Bana bir tane hs70 wireless dan daha iyi olduğunu gösterir inceleme atın kabul edeceğim. Msrp fiyatına bakıp alacak kerizlerden değilim. Bekliyorum
Farkettiysen ikisini kıyaslamadım, hs70 gibi en giriş seviyesi model kablosuz kulaklığa tepe model yazdığın için cevap verdim. Hs70 tepe modelse Arctis Nova Pro, Barracuda Pro kulaklık kategorisine girmiyor demektir.

Hs70 ve rog go ikiside ne iyi ne kötü bütçeye uyuyorsa alınacak kulaklıklar.Biri tepe model biri giriş seviyesi model değil.

Cevabı bende merakla bekliyorum, benimde cloud 2 alma niyetim vardı. Acaba bunu mu aldam diyorum? Elimde James Donkey 710 var.
Bir de fps oyunları değil ama hikayeli oyun oynuyorum. Geçilmesi kısmında ona göre değerlendirirseniz sevinirim
La biri şu yazdığımıza bir baksın, ona göre alacağım. Dövüşmeyin yardımcı olun :)

Son düzenleme:
Ben de alıp almamak arasındayım... İnternette arayınca çok fazla kırıldı & pedleri parçalandı & suni deri kısım aşındı gibi yorumlar var. Epey fazla olunca bende arada kaldım.

Ben de alıp almamak arasındayım... İnternette arayınca çok fazla kırıldı & pedleri parçalandı & suni deri kısım aşındı gibi yorumlar var. Epey fazla olunca bende arada kaldım.
Aynen bir de karar verene kadar 2.300 olmuş. 300 ünü geçtim 1 yıl da kullanılmaz hale gelirse de 2k yı çöpe atmış olacağız.

Razer Barracuda x mi bu mu? Fİyat anlamında fark var mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri