❌İndirim Bitti! Asus ROG STRIX LC III 360 ARGB White Edition İşlemci Sıvı Soğutucu 6.692TL

Hocam 7800X3D almayı planlıyorum, kasam Darm Maxima V20, kasama uyar mı acaba bu soğutucu ? Normalde kule tipi alacaktım ama fazla yakışıklı duruyor bu + 4 bin borca girilip alınacak cinsten :D

Konudan biraz bağımsız olucak ama sıvı soğutucuların 120mm, 240mm ve 360mm olması ne anlama geliyor fan sayısı mı soğutma gücü falan mı birisi açıklaya bilir mi

Konudan biraz bağımsız olucak ama sıvı soğutucuların 120mm, 240mm ve 360mm olması ne anlama geliyor fan sayısı mı soğutma gücü falan mı birisi açıklaya bilir mi
Sıralamışsınız zaten hocam 1, 2, 3 adet oluyorlar fakat 420'ler var onlar da 3 adet ama daha büyük fan çapına sahipler.

Daha büyük radyatör ve daha çok fan oluyor yani soğutma performansı artıyor boyut fazla olunca.Normal 1 fan boyutu 120mm ama daha büyük 140mm olanlar da var.

Sıralamışsınız zaten hocam 1, 2, 3 adet oluyorlar fakat 420'ler var onlar da 3 adet ama daha büyük fan çapına sahipler.
Nasıl yani mm büyüdükçe fan sayısı çoğalıyor dolayısıyla soğutma performansı artıyor doğru muyum?

360mm altını tavsiye etmiyoruz zaten iyi bir kule tipiyle aynı soğutma performansını veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yani mm büyüdükçe fan sayısı çoğalıyor dolayısıyla soğutma performansı artıyor doğru muyum?
Hem fan sayısı artıyor hem ısının dagitilip sogutulduğu radyatör boyutu artıyor.

Hocam 7800X3D almayı planlıyorum, kasam Darm Maxima V20, kasama uyar mı acaba bu soğutucu ? Normalde kule tipi alacaktım ama fazla yakışıklı duruyor bu + 4 bin borca girilip alınacak cinsten :D
Hocam işlemcinin yarı parasına soğutma mı alcaksınız 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,375
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri