Bunun miningli olma ihtimali olabilir firinlanmis olabilir alcaksanda bol bol test iste ve eger aldigin zaman etrafindaki yazilar falan sokulduyse almaGarantisi yok fakat faturasini iste illaki cikartabilir yoksa alma en mantikli bu gucte 1650s almaktir senin icin
2300tl hocam 0i 1500 2.el olurÇünkü ucuza verdiği halde birde indirim yapmış ekran kartı rog strix 3 fanlı en az 2 bin TL'ye satarlar onu
Firinlanan kartlar okadar rahat anlasiliyorkiBunun miningli olma ihtimali olabilir firinlanmis olabilir alcaksanda bol bol test iste ve eger aldigin zaman etrafindaki yazilar falan sokulduyse alma
Elden al yoksa almaPara acil oldugu icin ucuza veriyorum dedi get ile 2 3 gunde geciyor ibana dedi kargolarken videosunu vs cekerim dedi
Ben almazdım senin kararın amaPara acil oldugu icin ucuza veriyorum dedi get ile 2 3 gunde geciyor ibana dedi kargolarken videosunu vs cekerim dedi
Dolandirici işte kesin getsiz alınmazPara acil oldugu icin ucuza veriyorum dedi get ile 2 3 gunde geciyor ibana dedi kargolarken videosunu vs cekerim dedi
EvetFirinlanan kartlar okadar rahat anlasiliyorki