❌İndirim Bitti! Asus ROG Strix Scope Deluxe 1.277,76

Cherry mx red olmadığından eminim. Ben hayatımda bu kadar sesli bir red switch klavye görmedim. Normalde 3 senedir cherry mx red switch Gigabyte GK-FORCE-K83 kullanıyorum. Buna geçince bi tık pişman olmadım değil. Ek olarak tuşları da biraz küçük geldi bana. Benim için tek artısı klavye aydınlatması.
Blue sw den geçince çok iyi geldi ama chery red den sesli diyorsunuz iyi bari sevinem ozaman 😂 nx olduğuna

Yemin ederim tuşlara bastıkça zevke geliyorum ya. Muazzam bir klavye. Allah razı olsun. Gigabyte K83 kullanıyordum o da çok güzel klavyeydi ama blue switch kafamı s**mişti adeta. İlaç gibi geldi.

Blue sw den geçince çok iyi geldi ama chery red den sesli diyorsunuz iyi bari sevinem ozaman 😂 nx olduğuna
Ufak bır karşılaştırma yapardım da kutuya kaldırdım. Cidden çok sesli geldi bana. Satmayı bile ciddi ciddi düşünüyorum :D

3 yıldır Gigabyte GK-FORCE-K83 tahtını sarsacak bir klavye bulamadım. Custom klavye bile yaptım ama sert vurmaya kıyamadığımdan kaldırdım kenara :d Hala en kral klavyedir k83. 3 Yıldır üstüne cıkıp tepinmediğim kaldı. Bu kadar sağlam olmasını beklemiyordum. Yılda bir komple içini açıp temizliyorum o kadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yemin ederim tuşlara bastıkça zevke geliyorum ya. Muazzam bir klavye. Allah razı olsun. Gigabyte K83 kullanıyordum o da çok güzel klavyeydi ama blue switch kafamı s**mişti adeta. İlaç gibi geldi.
K83 u ben red switch almıştım. Blue cidden çekilecek dert değil :D en temizi kahverengi switch ama çok bulunmuyor.

Son düzenleme:
Ama etiket gibi sonradan başka bi şeyin üstüne yapıştırılmış gibi harbiden
bu etiketleri işçiler yapıştırdığı için bi yerden sonra böyle hatalar olabilir fazla kurcalamamak lazım

Dostlar bu klavyeyi düşünenler varsa 1750 civarına ürünü satmayı planlıyorum. Alışverişi dolap uygulaması üzerinden yapabiliriz. Kargo ücreti de çıkmaz çok.

Satma sebebim nx red switch tahminimden daha sesli. :D Klavye sadece kutusundan çıkarıldı 10 dk civarı test edilip kutusuna koyuldu. Üzerindeki jelatinler vs hepsi duruyor.

Not : Asus RX RED Switch veya kahverengi switch klavyeler ile takas düşünülenebilir.

Son düzenleme:
Dostlar bu klavyeyi düşünenler varsa 1750 civarına ürünü satmayı planlıyorum. Alışverişi dolap uygulaması üzerinden yapabiliriz. Kargo ücreti de çıkmaz çok.

Satma sebebim nx red switch tahminimden daha sesli. :D Klavye sadece kutusundan çıkarıldı 10 dk civarı test edilip kutusuna koyuldu. Üzerindeki jelatinler vs hepsi duruyor.
Bu kadar övüp sonrasında hemen satmak... Harika bir al-satçı kafa yapısı tebrik ediyorum.

Bu kadar övüp sonrasında hemen satmak... Harika bir al-satçı kafa yapısı tebrik ediyorum.
bu kadar övup mu ? kafayı mı yedın dostum. klavyede zaten bır sorun yok. ben cherry mx red kullanıcısıyım ve ondan daha sesli oldugunu dusunuyorum. okudugunu da mı anlayamıyorsun. yukarıda zaten bunun muhabbeti döndü.

ek olarak al satcı fln degılım. bak bakalım hangı baslıkta al sat yaptıgımı gordun. ezbere konusmayın su forumda. en nefret ettıgım sey. ek olarak verdıgım fıyat sarı site dahil en dusuk fıyat. boş konusma

bu kadar övup mu ? kafayı mı yedın dostum. klavyede zaten bır sorun yok. ben cherry mx red kullanıcısıyım ve ondan daha sesli oldugunu dusunuyorum. okudugunu da mı anlayamıyorsun.

ek olarak al satcı fln degılım. bak bakalım hangı baslıkjta al sat yaptıgımı gordun. ezbere konusmayın su forumda. en nefret ettıgım sey. ek olarak verdıgım fıyat sarı site dahil en dusuk fıyat. boş konusma
Bu kadar agresif konuşmana gerek yoktu kafayı mı yedin vs vs. Hadi ben okuduğumu anlamıyorum. Sen yaptığının farkında değilsin. Al satcılar derneğine kayıt olman gerekmiyor ''al-satcı'' olmak için al sat yapman gerekiyor ve sen de hali hazırda bunu yapıyorsun, hatta en uyguna ben satıyorum diyorsun bu da bir pazarlama taktiği neticede, ben sadece bunu belirttim. Tekrar söylüyorum agresif tavırla cevap verirsen bir yere varamayız. Şurada bir avuç insanız forumu kullanan birbirmizi kırmaya ne gerek var. Bu agresif tavırlarını gören bir alıcı olsam sana 450-500 artık neyse kazandırmaktansa o parayı gider yerim daha iyi diye düşünürüm. İyi forumlar.

Bu kadar agresif konuşmana gerek yoktu kafayı mı yedin vs vs. Hadi ben okuduğumu anlamıyorum. Sen yaptığının farkında değilsin. Al satcılar derneğine kayıt olman gerekmiyor ''al-satcı'' olmak için al sat yapman gerekiyor ve sen de hali hazırda bunu yapıyorsun, hatta en uyguna ben satıyorum diyorsun bu da bir pazarlama taktiği neticede, ben sadece bunu belirttim. Tekrar söylüyorum agresif tavırla cevap verirsen bir yere varamayız. Şurada bir avuç insanız forumu kullanan birbirmizi kırmaya ne gerek var. Bu agresif tavırlarını gören bir alıcı olsam sana 450-500 artık neyse kazandırmaktansa o parayı gider yerim daha iyi diye düşünürüm. İyi forumlar.
Yukarıda yazdıklarını oku bakalım ? Cumleye nasıl giriş yapmışsın. Sen beni nerden tanıyorsun da al satcı olduğumu söylüyorsun. Ek olarak bir de ürünü övüp şimdi kötülediğimi vs ima etmişsin ki buna zaten anlam veremedim. 30 yaşında hayatımı yazılımdan kazanan biriyim ben. Kusura bakma da al-sat ile vs uğraşacak cok zamanım yok. Ne şekilde kime nasıl yazacagıma da ben karar veririm.

Son olarak aldığım bir ürünü ister alır satarım ister çeyizime saklarım. İstersem yakar atarım. Sana mı soracam ? Neyse uzatmayacam engelliyorum. Foruma coluk cocukla atışmaya girmiyorum. Sana bol şans.

Açmaya kıyamıyorum eskir diye

Yukarıda yazdıklarını oku bakalım ? Cumleye nasıl giriş yapmışsın. Sen beni nerden tanıyorsun da al satcı olduğumu söylüyorsun. Ek olarak bir de ürünü övüp şimdi kötülediğimi vs ima etmişsin ki buna zaten anlam veremedim. 30 yaşında hayatımı yazılımdan kazanan biriyim ben. Kusura bakma da al-sat ile vs uğraşacak cok zamanım yok. Ne şekilde kime nasıl yazacagıma da ben karar veririm.

Son olarak aldığım bir ürünü ister alır satarım ister çeyizime saklarım. İstersem yakar atarım. Sana mı soracam ? Neyse uzatmayacam engelliyorum. Foruma coluk cocukla atışmaya girmiyorum. Sana bol şans.
21 yaşındayım umarım 30 yaşında bu kafa yapısında olmam, engeli dört gözle bekliyorum. Kimseyi kırmak istemedim beni yanlış anladığını düşünüyorum, yaşının büyüklüğüne yakışır şekilde tepki versen, keza ben de benim yaşımın küçüklüğüne göre, daha iyi olurdu aramız canın sağ olsun.

Son düzenleme:
Logitech g535 ile takaslayabiliriz düşünen olursa

Geri