punisher34
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 210
gelmez knk bende bekledim 2000 TL'ye aldım alacaksan al dahada fiyatları çıkar bunların zaten piyasada 3.5 satıyolaraynı fiyata gelse de alsak
gelmez knk bende bekledim 2000 TL'ye aldım alacaksan al dahada fiyatları çıkar bunların zaten piyasada 3.5 satıyolaraynı fiyata gelse de alsak
Paylaştığınız ikinci fotoğrafta olan kutunun üzerinde Nx red switch olduğu yazıyorBenim klavye geldi lakin kutu üstünde yapıştırma görünce bi anlık şüpheye düştüm eski sw klavyemi gönderdiler acaba diye. Bu sw leri Nx red mi eski nesil cherymx red mi olduğunu nasıl anlayabilirim. Alıntıyı görüntüle
Ama etiket gibi sonradan başka bi şeyin üstüne yapıştırılmış gibi harbidenPaylaştığınız ikinci fotoğrafta olan kutunun üzerinde Nx red switch olduğu yazıyor
Yanılmıyorsam Cherry mx switchlerin üzerinde cherry diye bir ibare oluyor. Ayrıca şekilleri kareye daha yakın. Bir sorun yok gibi.Ama etiket gibi sonradan başka bi şeyin üstüne yapıştırılmış gibi harbiden
üretim yılı 2019-21 gözüküyor kutusunda etiketi görünce poşeti garantı kısmından yırtıkdı garanti belgesi için okeyde 2 adet sticker görünce içime kurt düştü . Ama bu fiyata chry mx de olsa güzel klavye blue sw den geçtim bi garipsedim.Ama etiket gibi sonradan başka bi şeyin üstüne yapıştırılmış gibi harbiden
görseldeki yazıyı gördüm üstündeki etiket sonradan yapıştırılma oraya takıldım.Paylaştığınız ikinci fotoğrafta olan kutunun üzerinde Nx red switch olduğu yazıyor
Etiketi yavaşça kaldırıp altına bakmayı denedin miüretim yılı 2019-21 gözüküyor kutusunda etiketi görünce poşeti garantı kısmından yırtıkdı garanti belgesi için okeyde 2 adet sticker görünce içime kurt düştü . Ama bu fiyata chry mx de olsa güzel klavye blue sw den geçtim bi garipsedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
görseldeki yazıyı gördüm üstündeki etiket sonradan yapıştırılma oraya takıldım.
kenardan az tırnakladım gözüküyordur hemen beyaz katman cıkıyor etiket ayrılıyor kısaca.Etiketi yavaşça kaldırıp altına bakmayı denedin mi
yazı göremedim kareden ziyade dikdörtgene benziyorlar.Yanılmıyorsam Cherry mx switchlerin üzerinde cherry diye bir ibare oluyor. Ayrıca şekilleri kareye daha yakın. Bir sorun yok gibi.
Fazlaysa alabilirim kralEvin her yeri klavye doldu kendimi durdurmam lazım artık.
Benim klavye geldi lakin kutu üstünde yapıştırma görünce bi anlık şüpheye düştüm eski sw klavyemi gönderdiler acaba diye. Bu sw leri Nx red mi eski nesil cherymx red mi olduğunu nasıl anlayabilirim. Alıntıyı görüntüle