Neler Yeni

"Asus Rog Strix Scope RX" alınır mı?

PunkiesT

80+ Bronze
Kullan harici alabiliyorsun sanırım bir farkını anlarsın :D

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Ben rog strix nx deluxe scope wireless alıp iade etmiştim bilek desteğine alışkın olmadığım için alışmam zordu zaten iade edince de kaldı öyle eski tip klavye kullanıyorum şuan bakıyorum bakalım ama bu nx ile rx ne farkı var bilemedim

ezuer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kadir
Klavye bugün geldi ve onunla yazıyorum. Gerçekten çok kaliteli ve şimdiden bayıldım diyebilirim.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Klavye bugün geldi ve onunla yazıyorum. Gerçekten çok kaliteli ve şimdiden bayıldım diyebilirim.
Dün almadım işlerim vardı diye bugün alayım dedim sepette %5 olayı bitmiş şansıma işten gelince bir baktım :)

murty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
murat cihan
Ben dün teslim aldım Rog'u, mükemmel, beğenmediğim yanı yok tavsiye ederim.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
2k ya değer diyorsunuz demi nx switch kablosuzunu iade etmiştim bunun bir eksiği bilek desteği ve ses tekerleği galiba pc hocası incelemesini izledim de adam suyun içinde kullanıyor falan :)

murty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
murat cihan
2k ya değer diyorsunuz demi nx switch kablosuzunu iade etmiştim bunun bir eksiği bilek desteği ve ses tekerleği galiba pc hocası incelemesini izledim de adam suyun içinde kullanıyor falan :)
Bilek desteği ve ses tekerleği benim için önemli olmadığı için dert etmedim hocam ben.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Bilek desteği ve ses tekerleği benim için önemli olmadığı için dert etmedim hocam ben.
Ben iyi olur diye düşünüyorum ve iade ettiğimde vardı bayağı rahat oluyor alışınca :)

ezuer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kadir

bu arada gerçekten abartmıyorum ben de aynı fikirdeyim. beğenmediğim bir yanı yok. zaten araştırmadan ürün almıyoruz. 👍

Top Bottom