Neler Yeni

"Asus Rog Strix Scope RX" alınır mı?

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,489
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Xpg Summoner de bilek desteği ve ses tekerleği var ama bana yine asus daha mantıklı geliyor. sizce alınır mı?
Kendim kullanıyorum ve tavsiye de ediyorum. Harika bir klavye.

Maethril_

80+ Bronze
Onun klavye ile bir alakası yok? Senin odan tozluysa klavyede tozlanır , odan temiz olsa bile yine tozlanabilir bu klavye ile alakalı bir şey değil ki.
Klavyede kullanılan materyal ve boya etkiliyor aslında tozlanmayı. Mesela bazı ekran kartları bile aynı koşullarda daha fazla tozlanırken bazıları daha az tozlanıyor (Watt) ilede alakalı.

ezuer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kadir
ben olsam summoner alırdım sırf rog diye o özelliklerden vazgeçmem ben zaten aynı kalitede ürünler rog tabii ki kötü değil ama bu daha mantıklı

ben hiç bilek destekli ve ses tekerlekli klavye kullanmadım. şu anda kullandığım klavyede bilek desteği olmadığı için rahatsızlık yaşamıyorum, normal bir durum gibi geliyor ama yine de ne kadar konfor sağladığını tam bilemiyorum.

Reav

80+ Silver
ben hiç bilek destekli ve ses tekerlekli klavye kullanmadım. şu anda kullandığım klavyede bilek desteği olmadığı için rahatsızlık yaşamıyorum, normal bir durum gibi geliyor ama yine de ne kadar konfor sağladığını tam bilemiyorum.
yani şöyle diyeyim ihtiyacınız yoksa rog alın rog almış oluyorsunuz sonuçta varsa summoner alın bilek desteği tekerlek fln kişinin isteğine göre oluyor zaten ihtiyacınız yoksa almanın mantığı yok.

ezuer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kadir
bilek desteği ve ses tekerleği için xpg tercih etmek mantıklı mı bilemiyorum. sanırım asus modelini alacağım.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
bilek desteği ve ses tekerleği için xpg tercih etmek mantıklı mı bilemiyorum. sanırım asus modelini alacağım.
Sırf adı rog diye ürün almayın derim

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,061
İsim
göksel yurtcan
Xpg Summoner de bilek desteği ve ses tekerleği var ama bana yine asus daha mantıklı geliyor. sizce alınır mı?
asus daha mantıklı hocam eğer bütçe varsa daha mantıklı

ezuer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kadir

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,061
İsim
göksel yurtcan
benim için tasarımda önemli ve tasarımı da hoş geliyor. Zaten söylediklerine göre asus XPG'den daha iyiymiş. XPG'nin tek avantajı bilek desteği ve ses tekeri.

Bütçe aslında dert değil de ben 2000 liradan fazla vermek istemiyorum.
arada kalite farkı fiyatı hak eder eğer bütçe varsa asus daha mantıklı

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
benim için tasarımda önemli ve tasarımı da hoş geliyor. Zaten söylediklerine göre asus XPG'den daha iyiymiş. XPG'nin tek avantajı bilek desteği ve ses tekeri.

Bütçe aslında dert değil de ben 2000 liradan fazla vermek istemiyorum.
Anladım ben aldım kablosuzunu nx red switch 3 gün kullandım iade ettim o yüzden sadece tasarım ve isime bakmamak lazım bende öyleydim ama sıkıntı çıkınca artık yok diyorum

ezuer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kadir
Anladım ben aldım kablosuzunu nx red switch 3 gün kullandım iade ettim o yüzden sadece tasarım ve isime bakmamak lazım bende öyleydim ama sıkıntı çıkınca artık yok diyorum

özellik bakımından da iyi değil mi?

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular