Neler Yeni

Öneri ASUS ROG Strix Scope RX iyi midir?

Thadox

80+ Bronze
Bütçe
2000

ASUS ROG Strix Scope RX​

Bu klavyeyi almayı planlıyorum. Bütçeme uygun numpad var red switch var tasarımı da hoş duruyor. Kullanan varsa artısı eksisi nedir yazabilir mi?. Bir de Gaming Gen üzerinden alacağım bu siteden daha önce deneyimim olmadı oradan alınır mı yoksa 200 tl fazla verip hepsiburada dan vs mi alayım?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan

ASUS ROG Strix Scope RX​

Bu klavyeyi almayı planlıyorum. Bütçeme uygun numap var red switch var tasarımı da hoş duruyor. Kullanan varsa artısı eksisi nedir yazabilir mi?. Bir de Gaming Gen üzerinden alacağım bu siteden daha önce deneyimim olmadı oradan alınır mı yoksa 200 TL fazla verip hepsiburada dan vs mi alayım?
Gaming gen güvenilirdir ben Asus klavyeleri pek onermiyorum ama alabilirsin.

Thadox

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gaming gen güvenilirdir ben Asus klavyeleri pek onermiyorum ama alabilirsin.
Peki bu tarzda sizin önerebileceğiniz bir klavye var mıdır? (red switch ve numpaadli aşağı yukarı 2000 tl). Bir de neden asus önermediğinizi söylerseniz sevinirim :)

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mahir
Bu model fiyat bandında ki en iyi seçeneklerden biri alabilirsin.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Oğuzhan

ASUS ROG Strix Scope RX​

Bu klavyeyi almayı planlıyorum. Bütçeme uygun numap var red switch var tasarımı da hoş duruyor. Kullanan varsa artısı eksisi nedir yazabilir mi?. Bir de Gaming Gen üzerinden alacağım bu siteden daha önce deneyimim olmadı oradan alınır mı yoksa 200 TL fazla verip hepsiburada dan vs mi alayım?
Asus Rog Strix Scope NX TKL klavyem vardı 8ay kullanım sonrası bozuldu garantiye yolladım değişime onay verdiler fakat ürün Türkiye'de değişime uygun olarak stokta yoktu o yüzden bir üst versiyon dedikleri şuan kullandığım imzadaki klavyeyi yolladılar. (Renk olarak diğer klavyemden çok az vardı Türkiye'de. Onu yollamadıkları için çok memnun değilim garantiden fakat klavye olarak çok rahat.) Gerek RGB olsun gerek Red Switchleri olsun hepsi çok hoşuma gidiyor. Bu fiyat bandına alabileceğin en iyi klavyelerden biri bence.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,599
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

ASUS ROG Strix Scope RX​

Bende gaming gen den aldım kullanıyom 1 yıldır sorunsuz, üstüne bira felan döküldü ama sıkıntısız çalışıyor hala

Thadox

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus Rog Strix Scope NX TKL klavyem vardı 8ay kullanım sonrası bozuldu garantiye yolladım değişime onay verdiler fakat ürün Türkiye'de değişime uygun olarak stokta yoktu o yüzden bir üst versiyon dedikleri şuan kullandığım imzadaki klavyeyi yolladılar. (Renk olarak diğer klavyemden çok az vardı Türkiye'de. Onu yollamadıkları için çok memnun değilim garantiden fakat klavye olarak çok rahat.) Gerek RGB olsun gerek Red Switchleri olsun hepsi çok hoşuma gidiyor. Bu fiyat bandına alabileceğin en iyi klavyelerden biri bence.
Garantisini Asus Türkiye mi yapıyor yoksa satın aldığın yerle mi muhatap oluyorsun.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Metehan
Hocam 2 hafta önce aldım klavyeyi. 2 haftadır aktif kullanıyorum gayet güzel hissiyatı da çok hoş. Sadece basma hissiyatı çok hassas bu da klavyenin tasarımıyla alakalı. Buna alışmanız gerekiyor. Ufacık bir basma hissiyatını bile algılıyor. Öneririm. Işıklandırması falan çok çok güzel

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Bende şu an Rog Strix Scope NX TKL klavye kullanıyorum da arada bazı tuşlar ya basmıyor yada 2 kez basıyor. Sizde de buna benzer durum mu vardı?

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Oğuzhan
Bende şu an Rog Strix Scope NX TKL klavye kullanıyorum da arada bazı tuşlar ya basmıyor yada 2 kez basıyor. Sizde de buna benzer durum mu vardı?
Evet bazı tuşlar 10 basışımda 3-4kez anca işliyordu. Bazen 2-3kez basılıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garantisini Asus Türkiye mi yapıyor yoksa satın aldığın yerle mi muhatap oluyorsun.
İtopyadan almıştım fakat iletişime geçmediler benle o yüzden kendim Asus Türkiye'nin garantisi ile uğraşan şirkete yolladım şuan ismini hatırlamıyorum ama zaten garanti belgesinin üstünde onların kaşe ve imzası vardı yani ben itopyaya yollasam bile itopya tekrar onlra göndereceklerdi işlem uzayacaktı. Garanti şirketi 3 gün içinde dönüş yaptı fakat değişim işlemini itopya ile yapmam gerektiğini söylediler. İtopya 2-3 ay bekletip işlemimi gerçekleştirdi.

ezuer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kadir
1 aydır araştırarak aldım ve 1-2 hafta kullanıyorum. xpg summoner ile scope rx arasında kalmıştım sonra scope rx almaya karar verdim. Çünkü sırf bilek desteği ve ses tekeri için diğer özelliklerden vazgeçilmez diye düşündüm. Klavye gayet güzel ve konforlu. Zaten bu fiyat bandına alabileceğin en kaliteli klavye şu an Asus ROG Strix Scope RX'dir.

Thadox

80+ Bronze
1 aydır araştırarak aldım ve 1-2 hafta kullanıyorum. xpg summoner ile scope rx arasında kalmıştım sonra scope rx almaya karar verdim. Çünkü sırf bilek desteği ve ses tekeri için diğer özelliklerden vazgeçilmez diye düşündüm. Klavye gayet güzel ve konforlu. Zaten bu fiyat bandına alabileceğin en kaliteli klavye şu an Asus ROG Strix Scope RX'dir.
Klavye de enter tuşu büyük mü küçük mü? Tanıtım fotoğraflarında hep küçük gösteriyor ama fotoğraflı yorumlarda büyükler.

ezuer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kadir
Klavye de enter tuşu büyük mü küçük mü? Tanıtım fotoğraflarında hep küçük gösteriyor ama fotoğraflı yorumlarda büyükler.

ışık patlaması olmuş ama boyutu böyle

image.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,180
Üyeler
161,270
Son üye
Ahmetbe2
Top Bottom