Neler Yeni

Asus ROG Strix Scope RX Red rgb sorunu

twd12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ismail alkan
yeni almış olduğum klavyenin rgb lerinde açıkken tiz,cızırtı sesi geliyordu,değişim istedim ve yenisi bugun elime ulaştı fakat aynı sorun halen devam ediyor.denemediğim bişey kalmadı aklıma gelen herşeyi denedim düzelmedi.anakarta uzun süredir tiz sesi vardı ondan kaynaklıdır sandım başka pc de denedim sorun düzelmedi. yardımcı olursanız sevinirim.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,333
İsim
Oğuz Oğuz
Klavyenin rgb sinden siz basmadağınız halde mi ses geliyor?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Anladığım kadarıyla RGB'den ses geliyor ve bu mümkün değil. Daha net anlatabilir misiniz?

twd12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ismail alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
klavyenin rgb leri açıkken tiz sesi geliyor duyulabilir bi seviyede klavyeye basmadan geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladığım kadarıyla RGB'den ses geliyor ve bu mümkün değil. Daha net anlatabilir misiniz?
rgb ler açık konumda iken duyulabilir seviye de tiz,cızırtı sesi geliyor rgb yi kapattığımda ise ses gelmiyor

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
yeni almış olduğum klavyenin rgb lerinde açıkken tiz,cızırtı sesi geliyordu,değişim istedim ve yenisi bugun elime ulaştı fakat aynı sorun halen devam ediyor.denemediğim bişey kalmadı aklıma gelen herşeyi denedim düzelmedi.anakarta uzun süredir tiz sesi vardı ondan kaynaklıdır sandım başka pc de denedim sorun düzelmedi. yardımcı olursanız sevinirim.
Aynı klavye bende var benden de geliyor normal herkesden geliyor RGB dende gelmiyor kapatırsan ışıkları gelmeye devam ediyor. Klavyenin orta tarafından sadece kulağını dayadığında duyabileceğin çok ince bir ses.

twd12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ismail alkan
Aynı klavye bende var benden de geliyor normal herkesden geliyor RGB dende gelmiyor kapatırsan ışıkları gelmeye devam ediyor. Klavyenin orta tarafından sadece kulağını dayadığında duyabileceğin çok ince bir ses.
daha önce de bi çok kez rgb klavye kullandım onlarda bi sorun yoktu.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
klavyenin rgb leri açıkken tiz sesi geliyor duyulabilir bi seviyede klavyeye basmadan geliyor.

rgb ler açık konumda iken duyulabilir seviye de tiz,cızırtı sesi geliyor rgb yi kapattığımda ise ses gelmiyor
Aynı klavye bende var benden de geliyor normal herkesden geliyor RGB dende gelmiyor kapatırsan ışıkları gelmeye devam ediyor.
Mantıken RGB'den ses gelmesi normal ancak bu sesi insan kulağı algılayamaz. Aynı mantığı bir trafonun yanından geçerken de düşünebilirsiniz. Akım arttıkça ses de artar. Bu klavyenin RGB'lerinin tahminimce çekeceği güç maksimum 15 Watt. Bu Akım aralığında ses duymak imkansız. Frekansı değiştirip bilgisayarın hoparlörlerinden gelmediğine emin misiniz?

twd12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ismail alkan
Değişirsen yine gelir her klavyesinde bu var.
asus klavyeler için geçerli o zaman yanlış anlamadıysam.

Mantıken RGB'den ses gelmesi normal ancak bu sesi insan kulağı algılayamaz. Aynı mantığı bir trafonun yanından geçerken de düşünebilirsiniz. Akım arttıkça ses de artar. Bu klavyenin RGB'lerinin tahminimce çekeceği güç maksimum 15 Watt. Bu Akım aralığında ses duymak imkansız. Frekansı değiştirip bilgisayarın hoparlörlerinden gelmediğine emin misiniz?
mönitörün kendi hoparlörünü kullanıyorum ayrı bi ses sistemi yok.bilgisayarda oturma pozisyonunda ses çok net duyulabiliyor.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
asus klavyeler için geçerli o zaman yanlış anlamadıysam.

mönitörün kendi hoparlörünü kullanıyorum ayrı bi ses sistemi yok.bilgisayarda oturma pozisyonunda ses çok net duyulabiliyor.
Ses klavyenin içerisindeki kontrolcüden geliyor muhtemelen.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,333
İsim
Oğuz Oğuz
Şuan aynı klavyeden yazııyorum. Ben duymuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,476
Üyeler
165,186
Son üye
Josef_B
Top Bottom