W walkman 80+ Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 21 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Taner Kalkan 24 Eylül 2022 #14 Söylediğiniz gibi yazıp gönderdim. Umarım en kötü ihtimali yaşamak zorunda kalmam. İndirim çekine bile razıyım.
Söylediğiniz gibi yazıp gönderdim. Umarım en kötü ihtimali yaşamak zorunda kalmam. İndirim çekine bile razıyım.
rave 80+ Silver Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 2,439 Dahası Reaksiyon skoru 1,046 İsim Ahmet Şeker 24 Eylül 2022 #15 walkman yazmış: Söylediğiniz gibi yazıp gönderdim. Umarım en kötü ihtimali yaşamak zorunda kalmam. İndirim çekine bile razıyım. Devamı için tıklayın... bilgilendirirseniz sevinirim hocam sonucu merak ettim
walkman yazmış: Söylediğiniz gibi yazıp gönderdim. Umarım en kötü ihtimali yaşamak zorunda kalmam. İndirim çekine bile razıyım. Devamı için tıklayın... bilgilendirirseniz sevinirim hocam sonucu merak ettim
W walkman 80+ Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 21 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Taner Kalkan 24 Eylül 2022 #16 tabii ki, muhtemelen en erken pazartesi irtibata geçerler. Güncelleme: "Merhabalar, ürün şuan kampanyada olmaktadır ondan dolayı fiyat düşüşü yaşanmaktadır. aradaki farkı veremiyoruz maalesef." Bu şekilde bir dönüş yapılmış. İade sürecini başlatmayı düşünüyorum. Son düzenleme: 25 Eylül 2022
tabii ki, muhtemelen en erken pazartesi irtibata geçerler. Güncelleme: "Merhabalar, ürün şuan kampanyada olmaktadır ondan dolayı fiyat düşüşü yaşanmaktadır. aradaki farkı veremiyoruz maalesef." Bu şekilde bir dönüş yapılmış. İade sürecini başlatmayı düşünüyorum.
W walkman 80+ Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 21 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Taner Kalkan 25 Eylül 2022 #17 Böyle bir yanıt vermişler sitesinde de iade için herhangi bir buton yada sekme bulunmuyor. Buradan bu konuyu dallandırıp budaklandırmak doğru mudur bilmiyorum. Değilse de moderatör arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Böyle bir yanıt vermişler sitesinde de iade için herhangi bir buton yada sekme bulunmuyor. Buradan bu konuyu dallandırıp budaklandırmak doğru mudur bilmiyorum. Değilse de moderatör arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.