Neler Yeni

🔥İndirim ASUS ROG STRIX SCOPE TKL KABLOLU MEKANİK RGB 2.200 tl

Robius

80+ Bronze

punisher34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
punisher
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tkl klavyeler çok itici geliyor bana
yer açısından büyük avantajları var numpadsizde olur yanı bunun bende numpadlısı var klavye cok guzel bır farklı numpadsız mekanık klavyem var yer konusunda büyük avantaj

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
Çok güzel ürün bütçesi olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Ürünün büyük kısmı alüminyum kasa, hem mal kalitesi olarak hem kullanış olarak üst düzey bir klavye kullandığınızı anlıyorsunuz. Bilek desteği çok rahat. Klavyenin altındaki kaymaz kauçuklar bile o kadar iyi ki klavyeyi yerinden oynatamıyorum. Olduğu yere yapışıp kalıyor. RGB özellikleri ve tuş hassasiyeti mükemmel. Uzun lafın kısası imkanı olan alsın pişman olmaz.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
Çok güzel ürün bütçesi olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Ürünün büyük kısmı alüminyum kasa, hem mal kalitesi olarak hem kullanış olarak üst düzey bir klavye kullandığınızı anlıyorsunuz. Bilek desteği çok rahat. Klavyenin altındaki kaymaz kauçuklar bile o kadar iyi ki klavyeyi yerinden oynatamıyorum. Olduğu yere yapışıp kalıyor. RGB özellikleri ve tuş hassasiyeti mükemmel. Uzun lafın kısası imkanı olan alsın pişman olmaz.
hocam az daha bekleyip rx switch alsak daha iyi olmazmı

Top Bottom