Yani 600-700 TL şah ağaçla vermeme gerek yok öyle miRog strixin soğutması falan daha iyi malzeme kalitesi vs vs.Ama rtx 2060 için dual yeterli olabilir.
Teşekkür ederim aradığım cevap buyduAsus Rog Strix daha iyi bir soğutmaya sahip ancak şahsen önermem.
Çünkü aralarındaki tek fark soğutma ve tasarım diyebiliriz. FPS anlamında hemen hemen eşitler, olsa olsa 2-3 FPS fark olur.
600-700 TL'yi çok daha iyi bir şekilde harcayabilirsin.
Peki neden palitKesinlikle Rog Strix almanı önermem.Dual serisinin 2060'daki soğutması performansını bilmiyorum ama eğer soğutması iyiyse dual al.Soğutması iyi değilse de palit gibi markalara yönel.Rog Strix'e o parayı verme.O paraya muhtemelen 5700 XT bulabileceksin
Palit derken örnek verdim sadece.Palit gibi ismi pek bilinmeyen başarılı markalar çok var.İnno3D,Galax,Zotac bunlara örnek.Bu markalar ucuz satıyorlar ama soğutmaları gene iyi oluyor.Peki neden palit
Palit demişken Palit'in RTX 2060'ı uygun fiyatlı ve güzel;Peki neden palit
m.n11.com
Düşünürüm teşekkür ederimPalit derken örnek verdim sadece.Palit gibi ismi pek bilinmeyen başarılı markalar çok var.İnno3D,Galax,Zotac bunlara örnek.Bu markalar ucuz satıyorlar ama soğutmaları gene iyi oluyor.
Post automatically merged:
Palit demişken Palit'in RTX 2060'ı uygun fiyatlı ve güzel;
Normalde 3300 TL gibi bir fiyatı olması lazım,adını bilmediğim bir sitede var;Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Palit Rtx2060 Dual 6gb 192bit Gddr6 Ekran Kartı Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Palit Rtx2060 Dual 6gb 192bit Gddr6 Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com