Asus rog strix ve Asus dual

gisik905

80+
Reaksiyon skoru
13
2 ürün arasında kaldım ve bu ürünlerin arasında 600-700 TL fark var
Asus dual rtx2060 ve Asus rog strix rtx2060 arasındaki ne fark var
Rog strixde 3 fan var tek fark bu mu acaba ?

Rog strixin soğutması falan daha iyi malzeme kalitesi vs vs.Ama rtx 2060 için dual yeterli olabilir.

Asus Rog Strix daha iyi bir soğutmaya sahip ancak almanı önermem.
Çünkü aralarındaki tek fark soğutma ve tasarım diyebiliriz. FPS anlamında hemen hemen eşitler, olsa olsa 2-3 FPS fark olur.
600-700 TL'yi çok daha iyi bir şekilde harcayabilirsin.

Asus Rog Strix daha iyi bir soğutmaya sahip ancak şahsen önermem.
Çünkü aralarındaki tek fark soğutma ve tasarım diyebiliriz. FPS anlamında hemen hemen eşitler, olsa olsa 2-3 FPS fark olur.
600-700 TL'yi çok daha iyi bir şekilde harcayabilirsin.
Teşekkür ederim aradığım cevap buydu

Hocam ikisine de o kadar para vermek gereksiz palit zotac inno3d gibi markalar alırsanız çok daha ucuz olacaktır ama eğer ben ikisinden birini alıcam diyorsanız dual alın geçin.

Kesinlikle Rog Strix almanı önermem.Dual serisinin 2060'daki soğutması performansını bilmiyorum ama eğer soğutması iyiyse dual al.Soğutması iyi değilse de palit gibi markalara yönel.Rog Strix'e o parayı verme.O paraya muhtemelen 5700 XT bulabileceksin

Kesinlikle Rog Strix almanı önermem.Dual serisinin 2060'daki soğutması performansını bilmiyorum ama eğer soğutması iyiyse dual al.Soğutması iyi değilse de palit gibi markalara yönel.Rog Strix'e o parayı verme.O paraya muhtemelen 5700 XT bulabileceksin
Peki neden palit

Peki neden palit
Palit derken örnek verdim sadece.Palit gibi ismi pek bilinmeyen başarılı markalar çok var.İnno3D,Galax,Zotac bunlara örnek.Bu markalar ucuz satıyorlar ama soğutmaları gene iyi oluyor.
Post automatically merged:

Peki neden palit
Palit demişken Palit'in RTX 2060'ı uygun fiyatlı ve güzel;
Normalde 3300 TL gibi bir fiyatı olması lazım,adını bilmediğim bir sitede var;

Palit derken örnek verdim sadece.Palit gibi ismi pek bilinmeyen başarılı markalar çok var.İnno3D,Galax,Zotac bunlara örnek.Bu markalar ucuz satıyorlar ama soğutmaları gene iyi oluyor.
Post automatically merged:

Palit demişken Palit'in RTX 2060'ı uygun fiyatlı ve güzel;
Normalde 3300 TL gibi bir fiyatı olması lazım,adını bilmediğim bir sitede var;
Düşünürüm teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,165
Üyeler
190,870