ASUS | Rog Strix vs Dual | RX 5500 XT Gaming vs MSI RX 5500 XT Gaming

oguzzilla

80+
Reaksiyon skoru
173
Merhaba bu 3 ekran kartı arasındaki fiyat farkları neden? hangisi tercih edilmeli? (lütfen bu paraya 1660 super alınır vs gibi tavsiyeler vermeyin)

Eğer çıkabiliyorsan 250 tl daha çıkıp gamegarajdan 1660 ti al

3ü arasından ise rog strix ama bence de bi tık arttırabilirsen 1600 ti alamaya çalış.

Sapphire tercih ederdim bunların haricinde olsa. Ama bunların içinden ROG'u seçerdim herhalde.

Merhaba bu 3 ekran kartı arasındaki fiyat farkları neden? hangisi tercih edilmeli? (lütfen bu paraya 1660 super alınır vs gibi tavsiyeler vermeyin)

Fiyat farkları soğutmalarından kaynaklanıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunların arasından alacaksan rog al

3ü arasından ise rog strix ama bence de bi tık arttırabilirsen 1600 ti alamaya çalış.
anaparçaları internetten sipariş etmeye çekiniyorum. teknoloji sonuçta, çok az da olsa bozuk çıkma ihtimali var, kargo vs çok uğraşırım diye vatandan alacağım ama gaming gecesinde çok uygun bir şey olursa ordan da alabilirim

anaparçaları internetten sipariş etmeye çekiniyorum. teknoloji sonuçta, çok az da olsa bozuk çıkma ihtimali var, kargo vs çok uğraşırım diye vatandan alacağım ama gaming gecesinde çok uygun bir şey olursa ordan da alabilirim
Dostum bence çok yanlış düşünüyorsun.Vatandan daha pahalıya alırsın ayrıca.

Dostum bence çok yanlış düşünüyorsun.Vatandan daha pahalıya alırsın ayrıca.
eğer fiyatlar vatandan 200-300 tl aşağı olursa veya 2500-2600 TL'ye rx5600xt olursa kesinlikle alırım. binlerce kişi alışveriş yapıyor çok az sorun yaşayan var, o azınlıkta olmamayı umarak alırım :D

Onu bilmem ama gaming x in fiyatı fena değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,356
Üyeler
184,927
Son üye
fatih0660
Geri