asus rog strix vs excalibur

Marka karşılaştırıyorsan kesinlikle ASUS hak ediyor dostum

Bütçene kalmış bir durum. Ben hem kalitesi hem de marka değerinden dolayı ASUS'u tercih ederdim. Cihaza bir şey olursa Casper'ın servisi gerçekten rezalet ötesi, o konuda çok üzülürsün.

Kankam Excalibur ve bazı Monsterlar'dan uzak durmanı öneririm. Kendim Excalibur kullanıyorum, çok pişman değilim ama sıcaklıkları biraz fazla üzüyor.

Hocam buda soru mu ya 2012/3ten kalma asus laptobum var hala taş gibi, arkadaşımdada casper vardı değiştirdi neredeyse sadece masaüstünü zor açıyordu çok iyi hatırlıyorum.

Bütçene kalmış bir durum. Ben hem kalitesi hem de marka değerinden dolayı ASUS'u tercih ederdim. Cihaza bir şey olursa Casper'ın servisi gerçekten rezalet ötesi, o konuda çok üzülürsün.

Hocam buda soru mu ya 2012/3ten kalma asus laptobum var hala taş gibi, arkadaşımdada casper vardı değiştirdi neredeyse sadece masaüstünü zor açıyordu çok iyi hatırlıyorum.
Doğrudur https://www.hepsiburada.com/asus-ro...0S7yJp9bvnTKf66QnzRoCrZQQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
bütçem yetmezse 16000e bunu alıcam.

3050 monster alırdım ben.

Bu laptopbada bakabilirsiniz. Attıklarınızın işlemcilerinden daha iyi rx5500m 2060-2070 civarı performans veriyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Casper markasına hiç ısınamadım. Bence Asus

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,677
Üyeler
174,017
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri