Sir Degonet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 275
Bu iki anakart arasındaki fiyat farkına değermi ayrıca oc yapmak istendiğinde ikiside maxmimum seviye ne olabiliyor 7800x3 d işlemcide kullanacağım
Bütçeye ve kullanım amacına göre değişir böyle kalıp şekilde söylemek garip birazbasitçe b670 7950x3d icin
b650 7800x3d için
Oyun için ama yani ileriye dönük uzun süre kullanılabilsin ayrıca performansda çok farkedecekse fiyatı göz ardı edeceğim.Bütçeye ve kullanım amacına göre değişir böyle kalıp şekilde söylemek garip biraz
Yani okadar ise değmeyecek mişfark etmez %1-2 eder
eyvallah hocamb650 4 ram slotlu bir model al yeter o
Asrock x670 pro rs var bu bütçede farkları sadece faz sayısı m2 sayısı ve jack sayısı, işlemcin daha serin çalışır faz sayısından dolayı ama çok fark olmaz rog takıntın varsa b650ef al geçOyun için ama yani ileriye dönük uzun süre kullanılabilsin ayrıca performansda çok farkedecekse fiyatı göz ardı edeceğim.
Asrock ürün hiç kullanmadım ama bu forumda kullanan var anakartları gerkçekten çok kaliteli asusun yan markasıydı zatenTakıntım yok ama asrock hiç bir ürününü kullanmadım . Asusu kaliteli marka olduğu için tercih ediyorum . Ama dediğiniz ürünüde inceleyebilirim . Siz kullanıyormusunuz asrıc ürünü
Eyvallah hocam araştıracağım ona göre bi karar vereceğim artık teşekkürler.Asrock ürün hiç kullanmadım ama bu forumda kullanan var anakartları gerkçekten çok kaliteli asusun yan markasıydı zaten