somoncum
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,940
- İsim
- Enver Eryalçın
- Bütçe
- 9000
Öneri - Bu 3 monitör arasında hangisi mantıklı?
SAMSUNG fiyatına göre daha iyi özellikler vaat ediyor ancak IPS panel de daha iyi renklere sahip ama siyah ve beyaz renkleri o kadar başarılı değil VA panel kadar sizce bu 3'lü arasından hangisi mantıklı? Genel de valorant, warzone, csgo, lol gibi oyunlar oynuyorum ve tazeleme oranı yüksek...
forum.donanimarsivi.com
Dün vatan bilgisayara gittim önceden konu açtığım 3 monitöre bakmak adına 2 monitörü eledim gözle görünce bunlardan biri samsung odyssey g7 27 modeli idi renkler LG 27GP83B ile kıyaslama yaptım da patlama yapıyordu ve sanki önünde bir ekran koruyucu var gibi parlaklığı söndürüyormuş gibi oluyordu.
Bir diğer model ise MSI MAG274QRF-QD modeli idi renkler güzel ama vatan da ki abi ölü piksel çıkma olasılığı en yüksek monitör dedi tavsiye etmem dedi.
3. Asus Rog Strix XG27AQ modeli hakkında konuştuk evet güzel monitör ama ışık sızması olabilir dedi LG 27GP83B veya 27GP850 göre Nano IPS ler de bu durum minimize edilmiş durumda dedi hem renkleri de başarılı model dedi ama LG modeller de sağa sola döndürme avantajı yok o durumu hiç beğen miyorum. 2000tl fazladan vereyim iyisi olsun diyorum ana monitörüm olarak kullanacağım için biraz kullanım avantajlarını da göz önünde bulunduruyorum ama genellikle ne gerek var düşüncesi ile düşenbilirsiniz bu durumu haklısınız önemli olan panel kalitesi ama işte takıntılık yatarak film izlerken monitörü sol tarafa döndürüp eğip uzanıp izlemeyi çok seviyorum yani zaten AU Optronics ürettiği için gönlüm rahat ASUS yönün de sizce ne yapayım ?
Son düzenleme: