Dediğiniz gibi oled kullanan kimse birdaha ips va veya tn gibi lcd panel monitörlere bakamıyorXG27UCDMG olarak 4k versiyonu var, şu anda onu kullanıyorum. İmkanınız varsa 4K olanı tercih edin, ancak her halükarda OLED monitöre geçin. Bu monitörden sonra diğer monitörlerde bir şey yapamıyorum.
Günlük kullanım ve oyun için QD-OLED daha mantıklı, ancak tercih sizin hocam nen bir şey diyemem. Ama ne olursa olsun OLED kullanın imkanınız varsa. Şimdi 49” lik asus un oled monitörü var tv gibi olan onu bekliyorum, ps5 pro ile beraber kullanacağımDediğiniz gibi oled kullanan kimse birdaha ips va veya tn gibi lcd panel monitörlere bakamıyorYalnız XG27UCDMG QD-OLED panel kullanıyor XG27AQWMG WOLED panel kullanıyor. Hocam bende şuanlık QD-OLED alıcam daha iyi diye renkleri ve 4k var diye zaten XG27AQWMG bu model gibi WOLED panel kullanan 4K versiyonunu bekliyorum ama 2026 da çıkıcakmış o yüzden beklemeden QD-OLED alıp geçicem artık bakalım ileride belki 5.nesil paneller çıkarsa yada 6.nesil ozaman düşünürüm.
Hayırlı olsun hocam teşekkür ederim yardımınız için.Günlük kullanım ve oyun için QD-OLED daha mantıklı, ancak tercih sizin hocam nen bir şey diyemem. Ama ne olursa olsun OLED kullanın imkanınız varsa. Şimdi 49” lik asus un oled monitörü var tv gibi olan onu bekliyorum, ps5 pro ile beraber kullanacağım