ASUS ROG STRIX XG32UCWMG vs PG27AQWP-W

Allah Allah çok iyiymiş o zaman Coil whine iade sebebi olmuyor normalde hocam ben ama şimdi başvuruyu yapsam çok geç belki olmaz mı ya nasıl en hızlı şekilde çözebiliriz.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Okudum hocam hepsini baya iyiymiş Coil Whine iade alıyor olmaları gerekiyormuş demekki normal şartlarda bu arada en hızlı nasıl çözebilirim yani nasıl hazırlayabilirim tüketici hakem heyetini forumunu.

Okudum hocam hepsini baya iyiymiş Coil Whine iade alıyor olmaları gerekiyormuş demekki normal şartlarda bu arada en hızlı nasıl çözebilirim yani nasıl hazırlayabilirim tüketici hakem heyetini forumunu.
Onun icin forumda konu açın, bu işe vakıf olanlar cevaplayacaktır.

• Beğen
Onun icin forumda konu açın, bu işe vakıf olanlar cevaplayacaktır.
Peki hocam teşekkür ederim yardımlarınız için 🙂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Tayfunns son bir şey sormak istiyorum acaba parlaklıkla alakalı olabilir mi yani parlaklığı yükseltirsem bu yansıma sorunu azalır mı ?

Peki hocam teşekkür ederim yardımlarınız için 🙂

@Tayfunns son bir şey sormak istiyorum acaba parlaklıkla alakalı olabilir mi yani parlaklığı yükseltirsem bu yansıma sorunu azalır mı ?
Parlaklığı yükseltirsen yansımayı biraz bastırır ama yeterli gelir mi bilmiyorum.

• Beğen
@Tayfunns Kitap okur gibi bütün mesajları okudum. Yarım aklım vardı o da gitti. Yok şu nesil bu nesil, 2k , 4k, Qd oled, Tandem falan çorba oldum 😀
2K oled almak istiyordum, senin tavsiyenle Gigabyte MO27Q28G almak istiyorum tabi ne zaman stok gelirse bilemem ama bu monitör ile ilgili de redditte gray banding şikayetleri var.
Odamda çift pencere var ama boydan boya siyah perdelerim var, yansıma sorunum yok.
Ne tavsiye ediyorsun

Aynen biraz değişik oluyor hocam benim odamdaki ışık baya wattı yüksek herhalde ondan kapattım ışığı bu şekilde gözüküyor.

Harbiden hiç parlak WOLED kullanmadığımdan bilmiyordum hocam bu kadar fazla yansıma yaptığını ve evet dediğiniz gibi bence de morluktan daha kötü bir problemmiş bu baya bir dikkatimi dağıtıyor. Keşke PG27UCDM yi iade etmeseydim dedim şu yansımadan dolayı.

Evet WOLEDler de bulanıklık yok görüntü kaybı yok ama yansıma acayip dikkat dağıtıyor gözüm direk yansımaya kayıyor.

Aynen öyle keşke 4K Tandem WOLED çıksaydı 2k 540hz Tandem WOLED yerine direk 4K Tandem WOLED alırdım.
İstersen pg27ucdm ile aynı panele sahip Legion ile takas yapabiliriz 😂.

• Hahaha
@Tayfunns Kitap okur gibi bütün mesajları okudum. Yarım aklım vardı o da gitti. Yok şu nesil bu nesil, 2k , 4k, Qd oled, Tandem falan çorba oldum 😀
2K oled almak istiyordum, senin tavsiyenle Gigabyte MO27Q28G almak istiyorum tabi ne zaman stok gelirse bilemem ama bu monitör ile ilgili de redditte gray banding şikayetleri var.
Odamda çift pencere var ama boydan boya siyah perdelerim var, yansıma sorunum yok.
Ne tavsiye ediyorsun
Hocam o monitörün fiyatını bilmiyorum ama şuna bakabilirsin. https://www.itopya.com/aoc-agon-ag2...nc-pivot-hdr500-qd-oled-gaming-monitor_u31252 4. nesil QD-Oled bende de sendeki gibi siyah perdeler var. 2 farklı QD-Oled kullandım ve bir adet w-oled televizyonum var (lg c3) ışığı kontrol edebilrdiğim için hiç rahatsız etmiyor.
Ben de bu önerdiğim monitörü sipariş etmiştim ama Asusta MBR özelliği olmasından dolayı siparişi teslim almayıp pg27aqwp-w. almayı planlıyorum. 4080 Super var bende. Valoda 540fps alabileceğim ama marvel rivals ve bf6'da alamıyorum o yüzden MBR açıp 270fps'te 540hz görüntü akıcılığını almak istiyorum.

Ne tavsiye ediyorsun
Woled de bu sorun şansa bağlı. Ayrıca Woled de black chrominance overshoot sorunu da var. Eğer yansıma sorunun yoksa xg27aqwmg gibi true black gen 4 WOLED alabilirsin. Mat almana gerek yok.

Eğer bekleyemem dersen mo27q2a alınabilir.

Çok kârlı bir anlaşma. 😀

Woled de bu sorun şansa bağlı. Ayrıca Woled de black chrominance overshoot sorunu da var. Eğer yansıma sorunun yoksa xg27aqwmg gibi true black gen 4 WOLED alabilirsin. Mat almana gerek yok.

Eğer bekleyemem dersen mo27q2a alınabilir.

Çok kârlı bir anlaşma. 😀
Acelem yok ya. Şu an Philips Evnia 2K 240 Hz lik monitörünü kullanıyorum, işimi görüyor.
Sırf şu Gri sorunu çok düşündürüyor. Baya kötü gözüküyor Tayfun ya. Beklemeye değer mi acaba diye

• Beğen
Acelem yok ya. Şu an Philips Evnia 2K 240 Hz lik monitörünü kullanıyorum, işimi görüyor.
Sırf şu Gri sorunu çok düşündürüyor. Baya kötü gözüküyor Tayfun ya. Beklemeye değer mi acaba diye
Eğer ışık alan ortamda siyahların griye dönmesi ve morluk problemine razıysan QD-Oled alabilirsin. Karanlıkta morluk veya siyahların griye dönme durumu yok.
4294.webp
4295.webp
4243.webp
4245.webp

Hocam 😂🤗 PG27UCDM yi iade etmiştim ayrıca hiçbir monitöre de takas edemezdim çok iyi çünkü.

Hocam bende yoktu gördünüz zaten PG27AQWP-W bu modelde de olmaz 4.nesik olduğundan daha da az sorunları @quistin arkadaş almak istiyordu.

Hocam 😂🤗 PG27UCDM yi iade etmiştim ayrıca hiçbir monitöre de takas edemezdim çok iyi çünkü.

Hocam bende yoktu gördünüz zaten PG27AQWP-W bu modelde de olmaz 4.nesik olduğundan daha da az sorunları @quistin arkadaş almak istiyordu.
Bunda da stok yok. Bu da yeni bir model. Stok geldiğinde bunun fiyatı ne olur acaba

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,704
Üyeler
186,100
Son üye
Tercüme Group
Geri