- Konu Sahibi Konu Sahibi
58k vatan bilgisayarda fiyat belli yani.Bunda da stok yok. Bu da yeni bir model. Stok geldiğinde bunun fiyatı ne olur acaba
58k vatan bilgisayarda fiyat belli yani.Bunda da stok yok. Bu da yeni bir model. Stok geldiğinde bunun fiyatı ne olur acaba
PG serisi bana 2 gömlek fazla.58k vatan bilgisayarda fiyat belli yani.
Eğer bütçeniz uyarsa hocam veya yükseltirseniz PG27UCDM alın 4.nesil QD-OLEDPG serisi bana 2 gömlek fazla.
Benim ışıkla ilgili bir sorunum yok. Muhtemelen bir QD-OLED bakacağım
Senin iade ettiğin monitör müEğer bütçeniz uyarsa hocam veya yükseltirseniz PG27UCDM alın 4.nesil QD-OLED
Evet hocam acayip güzeldi işte keşke iade etmeseydim ben XG32UCWMG almak için iade ettim. Yansımalar şuan aşırı rahatsız ediyor ayrıca Coil Whine var diye XG32UCWMG yi iade etmek istiyorum.Senin iade ettiğin monitör mü
4K oyunculuk daha erken bence. Anca bir gün 5090 gibi kart alırsam öyle olur. 2K çok daha iyi şu an
İnşallah alırlar geriEvet hocam acayip güzeldi işte keşke iade etmeseydim ben XG32UCWMG almak için iade ettim. Yansımalar şuan aşırı rahatsız ediyor ayrıca Coil Whine var diye XG32UCWMG yi iade etmek istiyorum.
İnşAllah teşekkür ederimİnşallah alırlar geri
Reis ben fikrimi değiştirdim ya. AOC'un 500hz olan modelini 37k'ya sipariş ettim daha geledi ama Asusun model 63k şu an en ucuz. Biri 500hz diğeri 540hz gidip de ekstra 26k para vermek pek akıl karı gelmedi vallahi.Hocam bende yoktu gördünüz zaten PG27AQWP-W bu modelde de olmaz 4.nesik olduğundan daha da az sorunları @quistin arkadaş almak istiyordu.