Kv Bağımlısı
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Katılıyorum hocam baya eski bir modelmis gibi gözüküyor önden bakıncayıl olmuş 2025 kızmayın ama çentikli monitörmü olur
Katılıyorum hocam baya eski bir modelmis gibi gözüküyor önden bakıncayıl olmuş 2025 kızmayın ama çentikli monitörmü olur
Eski model zaten bu yeni nesil değil bu model her zaman çok pahalıydıKatılıyorum hocam baya eski bir modelmis gibi gözüküyor önden bakınca
Bu modeli almak yerine 1 sistem daha toplardım .DEski model zaten bu yeni nesil değil bu model her zaman çok pahalıydı
Yani bencede o kadar kalın çerçeveye sahip olan bir şey alacağıma bunu alırımbu modeli daha tatmin edici![]()
ASUS ROG Strix XG27ACS-W 27" 180Hz OC 1ms HDMI DP USB-C Adaptive-Sync Pivot HDR400 WQHD Fast IPS Beyaz Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS ROG Strix XG27ACS-W 27" 180Hz OC 1ms HDMI DP USB-C Adaptive-Sync Pivot HDR400 WQHD Fast IPS Beyaz Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile XG27ACS-W ITOPYA'dawww.itopya.com
Al bu da 4K hemde fiyatı daha uyguntek eksisi o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2K bu 4K değil, 4K olan yeni modeli de var hangisinin paneli iyiyse en mantıklısı o
Seni birçok mesajından dolayı engelledim ancak buna cevap vereyimYani bencede o kadar kalın çerçeveye sahip olan bir şey alacağıma bunu alırım
Al bu da 4K hemde fiyatı daha uygun
![]()
Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu çok daha mantıklı bence Hem 160gz hem daha ucuz
![]()
Asus ROG Strix XG27UCS 27" 1 ms 4K Pivot IPS 160 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG27UCS 27" 1 ms 4K Pivot IPS 160 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG27UCS 27" 1 ms 4K Pivot IPS 160 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 17.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O konuda bilgim yok ama hocam bence yine de böyle çerçevesi olan bir monitör şahsen almazdım tabii ki de alacak arkadaşlar olacaktır hayırlısı olsun diyoruz eğer ki dediğiniz gibi güzel bir indirimdeyse.Eski model zaten bu yeni nesil değil bu model her zaman çok pahalıydı
Aynen knk paylaştığın üründen belli Zaten beni niye engellediğin boş ver hadi bySeni birçok mesajından dolayı engelledim ancak buna cevap vereyim
ben de zaten son attığını da belirtip hangisi iyiyse o alınır olduğunu belirtiyorum