Neler Yeni

Asus rog zephyrus g16 Alınır mı?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,503
İsim
uwu
şimdi sen buna 33149 tl mi vercen deymez asla

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
https://www.epey.com/laptop/asus-rog-zephyrus-g16-gu603zu-n3021.html
bu linkteki laptop alınır mı sizce yada bu fiyata bundan daha iyi bir gaming laptop varmıdır içerisinde 4050 var
Kanka çok seyahat etmiyorsan bunu al.
Tuf modeller de mevcut ama onlarda sıvı metal kullanılmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi sen buna 33149 TL mi vercen deymez asla

Kanka asus cidden kaliteli bir marka ve sıvı metal kullanılması büyük bir avantaj, kendin sürmeye kalkınca hem garantiden oluyorsun hem laptobu bozma şansın oluyor. Onun dışında asus laptoplar cidden kaliteli oluyor.

anilg002

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ANIL GÜL
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım-Donanım
Steam
LİAN
Discord
AnilG2
Uygunsuz davranış
millet şaka gibi şu asus rog kalitesine karşılık acer önermişler abi siz ciddi misiniz ? bunlar şey yaaaa moruuukkk aynı özelliklerde acer var yhaaa hp var yhaa lenovo var yhaaa enayi misiniz asusa fazla para veriyorsunuz diyenler. sonra da acer hp lenovo kroni sorunlu yok menteşe yok ekran yok ghosting cart curt dinleme agam sen şunları allah aşkına biz bilmiyoruz sanki 5 6 bin lira daha az verip aynı özelliklere sahip bir laptop almayı. bunlar kaliteyi sadece donanım sananlar boşver sen zephyrus al. rog strix de öneririm bak o da çok sağlamdır hatta direkt rog strix al.

Bu arada çoçuk daha değmez kelimesini yazamıyor deymez yazmış ne kadar çekimser ve niteliksel bir donanım beklersin ki :D

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,503
İsim
uwu
Kanka çok seyahat etmiyorsan bunu al.
Tuf modeller de mevcut ama onlarda sıvı metal kullanılmıyor.

Kanka asus cidden kaliteli bir marka ve sıvı metal kullanılması büyük bir avantaj, kendin sürmeye kalkınca hem garantiden oluyorsun hem laptobu bozma şansın oluyor. Onun dışında asus laptoplar cidden kaliteli oluyor.
illa rog sa üsttekini alsın
millet şaka gibi şu asus rog kalitesine karşılık acer önermişler abi siz ciddi misiniz ? bunlar şey yaaaa moruuukkk aynı özelliklerde acer var yhaaa hp var yhaa lenovo var yhaaa enayi misiniz asusa fazla para veriyorsunuz diyenler. sonra da acer hp lenovo kroni sorunlu yok menteşe yok ekran yok ghosting cart curt dinleme agam sen şunları allah aşkına biz bilmiyoruz sanki 5 6 bin lira daha az verip aynı özelliklere sahip bir laptop almayı. bunlar kaliteyi sadece donanım sananlar boşver sen zephyrus al. rog strix de öneririm bak o da çok sağlamdır hatta direkt rog strix al.

Bu arada çoçuk daha değmez kelimesini yazamıyor deymez yazmış ne kadar çekimser ve niteliksel bir donanım beklersin ki :D
hocam bn sadece önerdim malzeme kalitesinde eline su dökemezler asus rog un ama soğutucu ile kullanırsa rtx 3070ti parçalar 4050 yi ayrıca konuşmanıza biraz dikkat edin

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ

Çok agresif konuşmuşsun, haklı olman bunu gerektirmez.

illa rog sa üsttekini alsın

hocam bn sadece önerdim malzeme kalitesinde eline su dökemezler asus rog un ama soğutucu ile kullanırsa rtx 3070ti parçalar 4050 yi ayrıca konuşmanıza biraz dikkat edin
Kanka hem üsttekinin işlemcisi eski model hem soğutması daha kötü.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,503
İsim
uwu
Çok agresif konuşmuşsun, haklı olman bunu gerektirmez.

Kanka hem üsttekinin işlemcisi eski model hem soğutması daha kötü.
üsttekini derken şunu söyledim yanlış olmasın

konu sahibinin dediği

bnim dediğim leptop 3070ti

bide bunun yanına güzel bir soğutucu alsa da iyi olur ama burda önemli olan beklenti malzeme kalitesi ve soğutma üst seviye ama performans diğerine göre biraz daha düşük diğeri kaliteden kısılmış ve soğutucusuz 95/100 ü geçer ama performansta daha güçlü

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
üsttekini derken şunu söyledim yanlış olmasın

konu sahibinin dediği

bnim dediğim leptop 3070ti

bide bunun yanına güzel bir soğutucu alsa da iyi olur ama burda önemli olan beklenti malzeme kalitesi ve soğutma üst seviye ama performans diğerine göre biraz daha düşük diğeri kaliteden kısılmış ve soğutucusuz 95/100 ü geçer ama performansta daha güçlü
Kanka haklısın, eğer laptobu dışarıya çıkarmadan sadece oyun oynayacak biri ise senin dediğin daha mantıklı. Ama günkük kullanım ve iş/okul kullanımı yanında oyun ise kesinlikle asus. Bide şu sıvı metal olayı sayesinde bilgisayardan pek anlamayanlar(yani termal macun değiştirmeyi bilmiyenler) performans kaybı yaşamıyorlar ileride.

eyupe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Eyüp Ensar Candaroglu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi sen buna 33149 TL mi vercen deymez asla

değer aslında acer nitro 5 fp bir ürün ama yanında asusun bir gaming laptopu varsa gerçektende eline su dökemez birçok konuda maalesef her şey özelliklerden ibaret olmuyor 2 arkadaşımdan 1 i acer nitro 5 kullanıyor diğeri asus tuf kullanıyor evet şuan konumuz asus rog ama asus markasının kalitesi hakkında konuşuyorum ben acer kullanan arkadaş gerçekten mutsuz pc sinden asus kullanansa asusu öneriyor ne alaka diyecek olursanızda asus uzun kullanım ısınma performans gibi birçok konuda acerdan üstün 4-5 k fark verip uzun kullanımı tercih ederim ve öneririm

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,503
İsim
uwu
değer aslında acer nitro 5 fp bir ürün ama yanında asusun bir gaming laptopu varsa gerçektende eline su dökemez birçok konuda maalesef her şey özelliklerden ibaret olmuyor 2 arkadaşımdan 1 i acer nitro 5 kullanıyor diğeri asus tuf kullanıyor evet şuan konumuz asus rog ama asus markasının kalitesi hakkında konuşuyorum ben acer kullanan arkadaş gerçekten mutsuz pc sinden asus kullanansa asusu öneriyor ne alaka diyecek olursanızda asus uzun kullanım ısınma performans gibi birçok konuda acerdan üstün 4-5 k fark verip uzun kullanımı tercih ederim ve öneririm
arada 4/5k fark olsa zaten verilir çoğu model 9/12k arası fark var ve bu biraz bana biraz fazla geliyor

eyupe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Eyüp Ensar Candaroglu
arada 4/5k fark olsa zaten verilir çoğu model 9/12k arası fark var ve bu biraz bana biraz fazla geliyor
yani yine söylüyorum performans farkı marka farkı kalite farkı ayrıca acer nitro 5 de 4050 olduğunu sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,619
Üyeler
164,347
Son üye
Ygzsen
Top Bottom