T.P.G.
80+ Titanium
Aga 600W çeken karta 10 fan+ tüm blok termal ped olması lazım yoksa kart 200 derece olur laçeksin çeksin AMD`ye güç kaynakları feda. xD
Aga 600W çeken karta 10 fan+ tüm blok termal ped olması lazım yoksa kart 200 derece olur laçeksin çeksin AMD`ye güç kaynakları feda. xD
Bana göre 3090 gereksiz.3080li güzel bir sistem oluşturulabilir.Sizin tavsiyeniz nedir pek bilgili değilim 3090 alacak olmamın tek sebebi son model olması ve hani düşündümki diğer kartlara göre bi tık daha fazla ömrü olur. Ama benden daha bilgili olduğunuz aşikar ve 3080 li bi sistem atarsanız düşünebilirim ama dersenizki 4. nesili bekleyin 3080 liden çok daha iyi olur . Bütçeyi de arttırmayı deneyip beklerim
Bence şu an Ryzen 4000 serisini beklemekte fsyda var çok bir şey kalmadı zaten. O zaman konu açın beni etiketleyin ona gore bakalım.Sizin tavsiyeniz nedir pek bilgili değilim 3090 alacak olmamın tek sebebi son model olması ve hani düşündümki diğer kartlara göre bi tık daha fazla ömrü olur. Ama benden daha bilgili olduğunuz aşikar ve 3080 li bi sistem atarsanız düşünebilirim ama dersenizki 4. nesili bekleyin 3080 liden çok daha iyi olur . Bütçeyi de arttırmayı deneyip beklerim
Fikriniz için tşk ederim değerlendireceğim . Sağolun. Grupta anket ekleyebiliyormuyum konuya vs.Bana göre 3090 gereksiz.3080li güzel bir sistem oluşturulabilir.
EklersinFikriniz için tşk ederim değerlendireceğim . Sağolun. Grupta anket ekleyebiliyormuyum konuya vs.
Peki şöyle bir şey soracak olsam size. Şimdi 3080 li bir sistem toplasak ilerde bu ekran kartını değiştirip 4000 li seriler çıktığı zaman yeni kartlardan eklesem her şeyi değiştirmem gerekirmi ?Bence şu an Ryzen 4000 serisini beklemekte fsyda var çok bir şey kalmadı zaten. O zaman konu açın beni etiketleyin ona gore bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yalnız 3090 baya Extreme bir kart. Gereksiz yani. 4000 serisini beklesek bile 3080 li bir PC alınmasından yanayım oyun için.
Hayalim Quadro Crossfire olmasına rağmen 100W harcayan sistemAga 600W çeken karta 10 fan+ tüm blok termal ped olması lazım yoksa kart 200 derece olur la
Hocam 40k dedigim para ne yazık ki 4400 euroSalliyo olm troll bu, gelmis bir yerlerden bebe 40.000 oyun butcesi diyo.
nasıl oluyor acaba ?Eklersin
arkadaşa mlsf bu durumu anlatamıyorum.Hocam 40k dedigim para ne yazık ki 4400 euro
Hocam bence bekleyin. Ryzen 4000 serisi gelince 3090'ı besleyecek bir işlemci çıkarırlar 4K'da bundan eminim. Sadece bekleyin.nasıl oluyor acaba ?
Yeni konu açin aşagı inin orda anket oluşturma var ordan yapabilirsinnasıl oluyor acaba ?
arkadaşa mlsf bu durumu anlatamıyorum.
3090 GPU Render ve Mining için. Oyun için fazla extra. gerek yok. Ryzen 4 beklesin ama 3080 için beklesin.Hocam bence bekleyin. Ryzen 4000 serisi gelince 3090'ı besleyecek bir işlemci çıkarırlar 4K'da bundan eminim. Sadece bekleyin.
Bizim ülkemizde ne yazık ki paranin değeri kalmadı baksana eskiden araba parasina şimdi bilgisayar topluyoruznasıl oluyor acaba ?
arkadaşa mlsf bu durumu anlatamıyorum.