❌İndirim Bitti! Asus RTX 5070 Tİ - R5 7600 32GB CL30 RAM DDR5 sistem 59581 TL!

Soğutucusu hiç güven vermedi.Verdiği değerlere göre ve iyzico kullanılmadıysa ucuza güzel bir soğutucu ile halledilebilir.

Altı üstü 65 TDP 7600 4 boru 6 boru ne fark yazicak düzgün macunla o işlemci oyun vb 70 i gecmez
Ben de aynı fikirdeydim hatta aynı işlemcili aynı soğutuculu sistem alacaktım ama forumdaki arkadaşlar kötüledi baya soğutucuyu

Tek tek toplayınca benzer fiyatlar hatta daha uygun çıkmıyor mu ben mi yanlış hesaplıyorum? Toplamaya üşenenler için iyi fırsat.

Tek tek toplayınca benzer fiyatlar hatta daha uygun çıkmıyor mu ben mi yanlış hesaplıyorum? Toplamaya üşenenler için iyi fırsat.
Ekran kartı sadece 50K kanka nasıl daha uygun çıkıyor

Bu haliyle işlemci, kasa ve soğutucu bedavaya geliyor. Kazık falan değil. Gider de gainward ekran kartı, 7500f, 16 gb ram ve düşük okuma yazma hızı olan sdd alırsanız tek tek bu fiyata alırsınız. Sadece asus giriş seviye ekran kartı 50k.

kazık değil aşırı iyi fiyatta değil acil sistem lazım parçalarda ortalama olsun diyen alabilir

Bu haliyle işlemci, kasa ve soğutucu bedavaya geliyor. Kazık falan değil. Gider de gainward ekran kartı, 7500f, 16 gb ram ve düşük okuma yazma hızı olan sdd alırsanız tek tek bu fiyata alırsınız. Sadece asus giriş seviye ekran kartı 50k.
Ben kazık demedim tek tek toplamaya üşenenler için fena değil. Ancak, ekran kartı konusunda Asus Prime modeli Asus ailesinin alt segment modeli. Gainward Phoenix muadili denebilir. Faz sayısı kalitesi aynı sayılır. Soğutma performansı da aynı sayılır. Sen Asus diye 50K'ya 5070 Ti alabilirsin ben o fiyata markası Casper bile olsa 5080'i tercih ederim. Aşağıdaki tabloda OCCT değerlerinde soldaki sıcaklık sağdaki ses seviyesi. O kartın hakettiği gainward/palitten maksimum 1000TL fazlası. Piyasa fiyatı o diye sistem değeri hesaplarken o fiyat alınmaz muadil ürün varsa o da kullanılabilir. Gerçekte 50K etmiyor demek ki 60K ya full sistem satabiliyorlar.

Ekler

• 5070ti-temps-gigabyte-eagle-vs-msi-trio-vs-asus-prime-v0-33obxdcq5yue1-1.webp
    5070ti-temps-gigabyte-eagle-vs-msi-trio-vs-asus-prime-v0-33obxdcq5yue1-1.webp
    224 KB · Hit: 69
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,379
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri