Neler Yeni

Asus Rx 5500 xt model ekran kartım sorun çıkarıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Faruk
8g rx5500 ekran kartına sahibim b450m2K asus anakart a sahibim son bir kaç gündür ekran kartım youtube veya herhangi bir film dizi izleme gibi platformlara girdiğim de tam ekrana aldığımda ekranım aniden donuyor ses geliyor fakat ekran donuyor sonrasında monitör siyah ekran olup sinyal yok yazısı veriyor ve bilgisayar daha da açılmıyor bunun hakkında bilgisi olan varsa bana yardım ederse sevinirim

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus
Driver güncelledin mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk defa mı yaşadın yoksa hep oluyomuydu
aldığımdan beri ilk defa yaşadım alalı da iki yıl oldu dün mesela maç izliyordum büyütelim dedim tam ekran yaptım hop ekran dondu bi kaç saniye sonra siyah ekran monitör kapandı

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus
aldığımdan beri ilk defa yaşadım alalı da iki yıl oldu dün mesela maç izliyordum büyütelim dedim tam ekran yaptım hop ekran dondu bi kaç saniye sonra siyah ekran monitör kapandı
Pc tekrar açtığında uyarı geliyor mu

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus
pc tekrar başlattığımda ekran kartı görünmüyor aygıt yöneticisinde ve hz 1 e düşüyor normalde 165 hz monitör
Anladım aynı sorun bendede vardı ben çok uğraştım düzelmedi en sonunda sattım kartı

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ümit Özdilek
8g rx5500 ekran kartına sahibim b450m2K asus anakart a sahibim son bir kaç gündür ekran kartım youtube veya herhangi bir film dizi izleme gibi platformlara girdiğim de tam ekrana aldığımda ekranım aniden donuyor ses geliyor fakat ekran donuyor sonrasında monitör siyah ekran olup sinyal yok yazısı veriyor ve bilgisayar daha da açılmıyor bunun hakkında bilgisi olan varsa bana yardım ederse sevinirim
Aynı Kartın 4gb versiyonunu kullanıyorum. 24.1.1 kurunca sapıttı kart. geri 23.12.1 e döndüm sıkıntısız kullanmaktayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,437
Üyeler
159,157
Son üye
Rexeans
Top Bottom