Tam model linki atabilir misin ?4 gblık model rx 5500xt
Tam model linki atabilir misin ?
Ama ben ikinci el alcam buldum adamla anlaştım 1 aylık cihaz 1600 tlASUS RADEON DUAL RX 5500 XT GAMING EVO OC 4GB GDDR6 128Bit DX12 AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgis
ASUS RADEON DUAL RX 5500 XT GAMING EVO OC 4GB GDDR6 128Bit DX12 AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgiswww.vatanbilgisayar.com
Eğer temizse driver sorunu falan yoksa alabilirsin.ASUS RADEON DUAL RX 5500 XT GAMING EVO OC 4GB GDDR6 128Bit DX12 AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgis
ASUS RADEON DUAL RX 5500 XT GAMING EVO OC 4GB GDDR6 128Bit DX12 AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgiswww.vatanbilgisayar.com
Bunun 4GB versiyonunda fps artışı olmadı bee o kadar umutlanmıştım5500XT artık 1660S in rakibi
Nasıl olmadı GB ler performansla alakı değil ki 8 GB DE 4 GB DE aynı güçte sadece oyunda grafik hafızasına fayda sağlıyor.Bunun 4GB versiyonunda fps artışı olmadı bee o kadar umutlanmıştım![]()
Olmadı kullanıyorum ben, özellikle takip ediyordum aynı fpsleri alıyorum oyunlarda :/Nasıl olmadı GB ler performansla alakı değil ki 8 GB DE 4 GB DE aynı güçte sadece oyunda grafik hafızasına fayda sağlıyor.
Dostum saçmalama 5000 serisinin hepsine geldi GB ile alakası yokOlmadı kullanıyorum ben, özellikle takip ediyordum aynı fpsleri alıyorum oyunlarda :/
Kullandığım şeyi niye yalan söyliyeyim ciddi diyorum 5700XT de var onda oldu evet ondan sonra bunda olacak mı diye özellikle takip ettim de yok yaniDostum saçmalama 5000 serisinin hepsine geldi GB ile alakası yok
Video da ki fpsleri almıyor musun 5500XT kullanan tanıdıklarımda oldu fps artışı ve driver her modele geliyor 4GB 8GB fark etmiyor.Kullandığım şeyi niye yalan söyliyeyim ciddi diyorum 5700XT de var onda oldu evet ondan sonra bunda olacak mı diye özellikle takip ettim de yok yani