Pazar günü başka pc de deneyeceğim hocamSorun ekran kartındaysa ekran kartındadır. Ben sadece servise göndermeden önce deneyebileceğin şeyleri söylüyorum.
evetGeri ödeme için başvuru yapmış mıydın?
İade alırlarsa başvuruyu iptal et sıkıntı olabilir.Pazar günü başka pc de deneyeceğim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet
Dur kanka kötü haber verme nolurGeri ödeme için başvuru yapmış mıydın?
Pazartesi arayacağım mail de atarımİade alırlarsa başvuruyu iptal et sıkıntı olabilir.
Dün gece uyumadım format falan attım kabloların yerlerini değiştirdim. Bazı grafiklerde gözle görülür düzelme oldu fakat ekran karincalanmasi devam ediyor. Alt - tab yaptığımda oluyor. Driver sürümü olarakta 22.5.2 indirdim o kuruluSorun ekran kartındaysa ekran kartındadır. Ben sadece servise göndermeden önce deneyebileceğin şeyleri söylüyorum.
Bende yaşıyordum hocam bunu ya anlatamadım bir türlü şöyle alt tab atınca oluyordu sonra DP ye geçtim düzeldi şuan normal kullanıyorum.Arkadaşlar bu ekran kartını aldığım günden bu yana yüzüm gülmedi. CW si ayrı. Dx olayı ayrı. Hadi onları da yok sayalım dedim şimdi başıma başka dertler çıktı. Birincisi gölgelerin kare kare olması İkincisi Grafiklerin şekillerinin çıkması. Belki driverla alakalıdır diye takmadım bugün valorant oynuyorum başıma iki şey daha geldi. Videoyu burada. Ekranda boydan boya karıncalanma oluşuyor. Ve sesler birbirine giriyor. Yok mu bilen eden garantiye göndersem iade sağlarlar mı. Asusu aradağımda bu şekilde 2,3 şikayet geldi isterseniz gönderin bakalım dediler. Ben 8 gb bir flash bellek alıp bütün her şeyi kayda alıp bunun içine atarak onlara göndermek istiyorum
Ben DP kullanıyorum kankaBende yaşıyordum hocam bunu ya anlatamadım bir türlü şöyle alt tab atınca oluyordu sonra DP ye geçtim düzeldi şuan normal kullanıyorum.
Bütün problemleri videoya aldım. Eve gidince YouTube yüklendikten sonra buraya atacağımBen DP kullanıyorum kanka
Kartla da alakalı olabilir de kabloyu da değiştirmeyi dene bende yaşıyordum rx6600xt XFX modeli güzel ama HDMI yüzünden oluyordu o şekilde.Ben DP kullanıyorum kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütün problemleri videoya aldım. Eve gidince YouTube yüklendikten sonra buraya atacağım
O zaman yine karttan olmuş olmuyor mu ? HDMI giriş yeri mi bozuk acabaKartla da alakalı olabilir de kabloyu da değiştirmeyi dene bende yaşıyordum rx6600xt XFX modeli güzel ama HDMI yüzünden oluyordu o şekilde.
Acaba hdmi ya da dp girişinde toz birikintisi mi mevcut, bir bakar mısın?O zaman yine karttan olmuş olmuyor mu ? HDMI giriş yeri mi bozuk acaba
Hocam hangi kabloyu kullanıyorsunuz? DP or HDMIArkadaşlar bu ekran kartını aldığım günden bu yana yüzüm gülmedi. CW si ayrı. Dx olayı ayrı. Hadi onları da yok sayalım dedim şimdi başıma başka dertler çıktı. Birincisi gölgelerin kare kare olması İkincisi Grafiklerin şekillerinin çıkması. Belki driverla alakalıdır diye takmadım bugün valorant oynuyorum başıma iki şey daha geldi. Videoyu burada. Ekranda boydan boya karıncalanma oluşuyor. Ve sesler birbirine giriyor. Yok mu bilen eden garantiye göndersem iade sağlarlar mı. Asusu aradağımda bu şekilde 2,3 şikayet geldi isterseniz gönderin bakalım dediler. Ben 8 gb bir flash bellek alıp bütün her şeyi kayda alıp bunun içine atarak onlara göndermek istiyorum
DPHocam hangi kabloyu kullanıyorsunuz? DP or HDMI
İş yerindeyim aksam bakacağım olmadı kablo değiştireceğimAcaba hdmi ya da dp girişinde toz birikintisi mi mevcut, bir bakar mısın?