Yardım Asus Setup 540HZ'de görüntü gitmesi problemi nasıl çözülür?

Psu nedir ?

Akşam yardımcı olayım
Bu işlerden anlayan ayarlarını falan yapabilecek sorunu giderebilecek birileri var mı istanbulda ücreti karşılığı? Uzun bir süre hiç yapmamıştı bence ürün hatası yok. Olsa da garanti devam ediyor ama şimdi götürsem 1 aydan önce gelmez yok ithalatçıya gitti parça yok bakılıyo vs. Son bi şansımı denemek istiyorum belki çözülür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral sana bir soru sen satamadığın mala kötün dermisin buraya sorsaysın sen o işlemci ile cs de 500 alamazsın
Ortaya bir şey attın mevzu bambaşka yere gitti aga şuan ekran gitmesi konuşulmuyor 😂

Bu işlerden anlayan ayarlarını falan yapabilecek sorunu giderebilecek birileri var mı istanbulda ücreti karşılığı? Uzun bir süre hiç yapmamıştı bence ürün hatası yok. Olsa da garanti devam ediyor ama şimdi götürsem 1 aydan önce gelmez yok ithalatçıya gitti parça yok bakılıyo vs. Son bi şansımı denemek istiyorum belki çözülür

Ortaya bir şey attın mevzu bambaşka yere gitti aga şuan ekran gitmesi konuşulmuyor 😂
kral doğrusun gönder garantiye bence

Hocam kapalı bir kutunun içinde, ft de bulamadım ama kasayla geldi sanırım. Asus rog thor diye bir model. Bende kabahat 40 yaşından sonra böyle şeylere heves edersen elinde kalır 😀

Ekler

• IMG_6112.webp
    IMG_6112.webp
    622.9 KB · Hit: 14
Arkadaşlar yemedim içmedim kendi çapımda güzel bilgisayar topladım ama olmayınca olmuyor. 540Hz yaptığımda bazen CS2 oynarken, bazen lobide bazende oyun açık olmamasına rağmen görüntü gidiyor. Sesler gelmeye devam ediyor ama tekrar başlatmadan asla görüntü geri gelmiyor. Display porttan bağlı, 3 kablo değiştirdim olmadı. 200 hzlere çektiğimde problem olmadı. Format attım daha da arttı :D Bilgisayar ana bileşenlerini aşağıda yazıyorum yardımcı olabilecek var mı?

Asus ROG Strix Z790-A Gaming Wifi 2
Intel Core i9-14900
Asus ROG Strix GeForce RTX 4080 Super OC
Corsair 32GB Dominator Titanium
Monitör ise Asus ROG Swift PG248QP
Kullandığın monitörün DP portuna dikkat ettinmi? Bazı monitorlar asıl hertzini bir porttan destekliyor desteksiz portta kullanıyor olabilirsin . Başka oyunda denedinizmi ?

Kullandığın monitörün DP portuna dikkat ettinmi? Bazı monitorlar asıl hertzini bir porttan destekliyor desteksiz portta kullanıyor olabilirsin . Başka oyunda denedinizmi ?
Birde ekran kartının besleme kablosuz tam bağlı degilmi ?

Ka

Kablo ve portlarda sıkıntı yok. Onlarla ilgili olsa bilgisayarı resetlediğimde kablolara vs dokunmadan kendine gelmezdi diye yorumluyorum kendimce. 540hz almaktanda vazgeçtim ekran gitmesin yeter modundayım. Hz i düşürdüm yine oluyor. Nedense formattan sonra çok arttı. Daha önce haftada 1 yapıyordu 540hz ayaarları varken.

Power kablosunu kontrol edermisin Nvidia kartlar soket tam oturmassa voltaj düşse bile çalışmaya devam ettiği için siyah ekrana dusebiliyor.

Hocam kapalı bir kutunun içinde, ft de bulamadım ama kasayla geldi sanırım. Asus rog thor diye bir model. Bende kabahat 40 yaşından sonra böyle şeylere heves edersen elinde kalır 😀
Sistem güzel şüphen olmasın sadece bu paraya daha iyi olabilirdi itopya sen en iyisi olsun dedin diye en pahalı malları satmış, hepsi itopyadan olmak zorunda değildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,678
Üyeler
183,456
Son üye
EmreBeys
Geri