SadeceSeyf
80+ Gold
ne zaman aldınAlıntıyı görüntüle
Alabildim bu sefer gönlümde 4070 super vardı ama bu da iyidir.
ne zaman aldınAlıntıyı görüntüle
Elinde hali hazırda sistem varsa sık dişini bekle hocam 6 7 ay sonra yeni rtx 5000 serisi gelecek4080 süper fiyatını bir hayli merak ediyorum, yüksek ihtimal alacağım kart o.
17:00 dane zaman aldın
Bu beklemenin sonu gelmez hocam ondan sonra 6000 bekleyelim olacak.Elinde hali hazırda sistem varsa sık dişini bekle hocam 6 7 ay sonra yeni rtx 5000 serisi gelecek
Hocam üzerinden yıl geçmeden rtx 5000 serisi çıkacak ve boşu boşuna güncel özelliklerden faydalanamayacaksınız konu amd olunca beklenilir demem ama konu nvidia olunca beklenmeye değer.Bu beklemenin sonu gelmez hocam ondan sonra 6000 bekleyelim olacak.
Dostum 4080 super için bekliyorum da ben, ayın 31'inde satışa çıkacak. Biraz bilgi verebilir misin bana? Saat kaç gibi açıldı satışlar gece 12'den itibaren beklicem yoksa. Bir de siz gaming.gen sitesinden mi almıştınız ? Stokların bitmesi ne kadar sürdü acaba ?Alıntıyı görüntüle
Hocam üzerinden yıl geçmeden rtx 5000 serisi çıkacak ve boşu boşuna güncel özelliklerden faydalanamayacaksınız konu amd olunca beklenilir demem ama konu nvidia olunca beklenmeye değer.
Türkiyede satışlar 31 Ocak 17.00 Da olacak. Stoklar anında tükeniyor 4080 superi 37 ye vereceklerini hiç sanmıyorum.Dostum 4080 super için bekliyorum da ben, ayın 31'inde satışa çıkacak. Biraz bilgi verebilir misin bana? Saat kaç gibi açıldı satışlar gece 12'den itibaren beklicem yoksa. Bir de siz gaming.gen sitesinden mi almıştınız ? Stokların bitmesi ne kadar sürdü acaba ?
Biraz öyle oldu evet, gaming gen tr'de 1 adet asus tuf 37.5'dan satıldı alan arkadaşla başka bi forumda denk geldim. Gamegarajda 1 adet inno 3d 38'den satıldı. Genel olarak 44-45 civarı satıldılar hep. Şu an en ucuz gamegarajda 41.000tl'ye inno3d var en ucuza satılan 4080 kartın 44.5 olduğunu düşünürsek 41k iyi fiyat. Ben de resimdekimi 45'e aldım bekliyorum. Yani 4080 fiyatina 4080 super almış olduk hiç yoktan iyi gene.Türkiyede satışlar 31 Ocak 17.00 Da olacak. Stoklar anında tükeniyor 4080 superi 37 ye vereceklerini hiç sanmıyorum.
en iyi ihtimalle ekim veya kasım gibi çıkabilir daha önce çıkacağını sanmıyorum. bekleyecek olan beklesinHocam üzerinden yıl geçmeden rtx 5000 serisi çıkacak ve boşu boşuna güncel özelliklerden faydalanamayacaksınız konu amd olunca beklenilir demem ama konu nvidia olunca beklenmeye değer.