ya beklemek istiyorum aslında ama arkadaşın dediği gibi geliyor hemen tükeniyor kaçırmaktan da korkuyorum birazAlınır ama Black friday bekle.
Öyle hocam öyle kaldı 1ya beklemek istiyorum aslında ama arkadaşın dediği gibi geliyor hemen tükeniyor kaçırmaktan da korkuyorum biraz
olmadı kutuyu açmam cumaya kadar bekletirim ya amazonda iade noktasında sıkıntı olmuyor zatenÖyle hocam öyle kaldı 13 dü ben baktığımda yinede şahsi fikrim 41e galaxı almak olur tuf diye 10 11k fazla vermek bilmiyorum
Aynı durumdayım asus prime da bu fiyata tuf varken tuf almak mantıklıya beklemek istiyorum aslında ama arkadaşın dediği gibi geliyor hemen tükeniyor kaçırmaktan da korkuyorum biraz
Aynı şeyi yazıyordum tamolmadı kutuyu açmam cumaya kadar bekletirim ya amazonda iade noktasında sıkıntı olmuyor zaten![]()
Alın hocam forumdaki birkaç kişi yok daha indirimler başlamadı yok Black fridayı bekleyin dedi alacağım birkaç ürünü alamadan stokları bitti ya da fiyatları yükseldi yarının garantisi yok alabiliyorken almak en mantıklısıya beklemek istiyorum aslında ama arkadaşın dediği gibi geliyor hemen tükeniyor kaçırmaktan da korkuyorum biraz
Ben de ram konusunda hafiften yedim kazık kartı alcam galiba ben deAlın hocam forumdaki birkaç kişi yok daha indirimler başlamadı yok Black fridayı bekleyin dedi alacağım birkaç ürünü alamadan stokları bitti ya da fiyatları yükseldi yarının garantisi yok alabiliyorken almak en mantıklısı
Hocam siz sistem dizmemismiydinizBen de ram konusunda hafiften yedim kazık alcam galiba ben de