ASUS TUF 5070 Tİ ALINIR MI ?

Alınır ama Black friday bekle.

bence 5070ti için fazla 60k ya 5080 bulunuyor. indirim yakalanırsa bir tık daha aşağı..
ama taksit seçeneği çok cazip

2 gündür amazon bu fiyata tuf satıyor ve alan götürüyor :) alınır mı bilmem ama kalmıyor.

Alınır hocam 9 taksitle beraber en düşük fiyatları.

ya beklemek istiyorum aslında ama arkadaşın dediği gibi geliyor hemen tükeniyor kaçırmaktan da korkuyorum biraz
Öyle hocam öyle kaldı 1 :D 3 dü ben baktığımda yinede şahsi fikrim 41e galaxı almak olur tuf diye 10 11k fazla vermek bilmiyorum

Öyle hocam öyle kaldı 1 :D 3 dü ben baktığımda yinede şahsi fikrim 41e galaxı almak olur tuf diye 10 11k fazla vermek bilmiyorum
olmadı kutuyu açmam cumaya kadar bekletirim ya amazonda iade noktasında sıkıntı olmuyor zaten :D

ya beklemek istiyorum aslında ama arkadaşın dediği gibi geliyor hemen tükeniyor kaçırmaktan da korkuyorum biraz
Aynı durumdayım asus prime da bu fiyata tuf varken tuf almak mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olmadı kutuyu açmam cumaya kadar bekletirim ya amazonda iade noktasında sıkıntı olmuyor zaten :D
Aynı şeyi yazıyordum tam

Alın hocam forumdaki birkaç kişi yok daha indirimler başlamadı yok Black fridayı bekleyin dedi alacağım birkaç ürünü alamadan stokları bitti ya da fiyatları yükseldi yarının garantisi yok alabiliyorken almak en mantıklısı

Alın hocam forumdaki birkaç kişi yok daha indirimler başlamadı yok Black fridayı bekleyin dedi alacağım birkaç ürünü alamadan stokları bitti ya da fiyatları yükseldi yarının garantisi yok alabiliyorken almak en mantıklısı
Ben de ram konusunda hafiften yedim kazık kartı alcam galiba ben de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,269
Üyeler
184,912
Son üye
ern06
Geri