Asus Tuf A15 kendi kendini yeniden başlattı

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba dün laptop kendi kendini yeniden başlattı, bir 10 dk sonrada mavi ekran verip kendini yeniden başlattı ne oldu durduk yere anlamadım, G -Helper yazılımını kullanıyorum EKO modda her şey en düşük 15 watt işlemci limitinde kullanıyorum fişe takılı olmadan ( YouTube vs ) normalde böyle bir şey hiç olmazdı fakat bugün de az önce aynısı oldu kendi kendini yeniden başlattı sonrada tekrar kendini yeniden başlattı ve görseldeki durumda kaldı güç düğmesinden kapattım açtım şimdi de açılmıyor ( görüntü yok çalışıyor vaziyette) sizce ne olmuş olabilir, Model Asus Tuf 15 FA507NU ekran kartı kaynaklı bir sorun gibi gözüküyor güncelleme kontrol ettim Windows tan fakat herhangi bir güncelleme de gözükmüyordu, İşlemci R5 7535HS, acaba dahili gpu dan dolayı mı oldu, ( edit: fişe taktığımda görüntü geldi, normal şekilde açıldı fişten çıkarınca görüntü tekrar gitti.) Bazı arkadaşlar ram kaynaklı olduğunu söyledi, içinde Laptopla birlikte gelen samsung 8gb birde benim sonradan taktiğim transcend marka 8 gb ram var acaba onlar da mı bir sorun var ?

Ekler

• IMG_20250507_101153.webp
    IMG_20250507_101153.webp
    2.6 MB · Hit: 16
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,504
Üyeler
186,073