endoplazmiketikulum
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 306
Alışverişi tamamla diyorsun ödeme kısmında düşüyorşimdi denedim düşmüyor prime var
Alışverişi tamamla diyorsun ödeme kısmında düşüyorşimdi denedim düşmüyor prime var
Saçma bir öneri açıkçası. Arada çok yüksek oranda panel, kasa, batarya farkı var. Loq alırsanız fişe bağlı yaşarsınız.https://amzn.eu/d/eF2m4Dc bütçeyi biraz daha arttırır 4060lısını alırım her türlü daha uzun götürür
Fiş konusunda bütün oyuncu bilgisayarları çok uzun süreler vaat etmiyor. Max 2 saat... Asus, HP ve Msi modellerini kullanmış birisi olarak diyorum.Saçma bir öneri açıkçası. Arada çok yüksek oranda panel, kasa, batarya farkı var. Loq alırsanız fişe bağlı yaşarsınız.
Ben okul için kullanıcam yazılım için kullanıcam veya ödev yapıcam vs. diyen birisi için asus çok iyi. Sessiz modda 144hz + %50 parlaklık ile 9 saat ekran süresi veriyor cihaz.4050 cihaz alacaklara tavsiyem 25 barajını geçmeyin. Ram alacaklara tavsiyem eski cihazından Rami sökmüş yükseltme yapanlardan daha uyguna alın.
28-29 bandında 4060 olan notebooklar F/P açısından daha mantıklı.
Uygun fiyatlı kupon nays vs kombosu için tavsiye ederim
Tamam belki pil süresi konusunda haklısın tuf serisinin hem işlemcisi hem batarya artısı var 2 kata kadar uzun ekran süresi verecektir ama ekran ve kasa olayında aralarında fark yok. Loq da %100srgb 20ms gsync destekli ekran var tufdada neredeyse aynısı var. Kasa kalitesi bu bütçelerde çok büyük değişiklikler olmuyor iki cihazında soğutması başarılı. 4050 bana yeter diyen varsa tuf alsın 4060 isteyen loq alabilir iki cihazda üzmezSaçma bir öneri açıkçası. Arada çok yüksek oranda panel, kasa, batarya farkı var. Loq alırsanız fişe bağlı yaşarsınız.
Bu r5 li linkde r7 var
Ryzen 5 o, aynısı değil.
Evet pardon yanlış okumuşum...Ryzen 5 o, aynısı değil.
Sadece oyun için kullanacaklara loq güzel bir seçim. Ama sadece oyun için diyorum.Tamam belki pil süresi konusunda haklısın tuf serisinin hem işlemcisi hem batarya artısı var 2 kata kadar uzun ekran süresi verecektir ama ekran ve kasa olayında aralarında fark yok. Loq da %100srgb 20ms gsync destekli ekran var tufdada neredeyse aynısı var. Kasa kalitesi bu bütçelerde çok büyük değişiklikler olmuyor iki cihazında soğutması başarılı. 4050 bana yeter diyen varsa tuf alsın 4060 isteyen loq alabilir iki cihazda üzmez
Yakın zamanda 34 bine 4060 olanı aldım, Win 11 üzerinde ve 16gb ram. Gerçekten çok memnun kaldım. Kasa kalitesi, ses kalitesi, ekran görüntüsü beni gerçekten tatmin etti.Sepette %5 indirim ile 29.000'lik Asus Tuf A15 LP030 laptop 27.500'e düşüyor.
Bu laptop bu fiyata kaçmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şunu da eklerseniz ömürlük laptop olur
YetisemedikSepette %5 indirim ile 29.000'lik Asus Tuf A15 LP030 laptop 27.500'e düşüyor.
Bu laptop bu fiyata kaçmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şunu da eklerseniz ömürlük laptop olur