Neler Yeni

Asus tuf a15 mi hp victusmu almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Çağatay Cengiz
Asus tuf a15 fa507nu 15.6” Ryzen 7 7735hs rtx4050 8gb ram.

Hp victus 16 s1030nt 16.1” ryzen 5 8645hs rtx 4050 16gb ram.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asusa 8gb ram daha alacağım ve ikisinin fiyatı aynı oluyor hemen hemen hangisini almalıyım?

PNSHER

80+ Bronze

Asusa 8gb ram daha alacağım ve ikisinin fiyatı aynı oluyor hemen hemen hangisini almalıyım?
ekran kalitesi ve işlemci farkından dolayı asus öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Çağatay Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kalitesi ve işlemci farkından dolayı asus öneririm.
Tek bit sorunum var, peşin fiyatına taksitle alabilirim. 5 gün önce çoğu sitede peşin fiyatına 6 ve 9 taksit vardı. Ama şuan 3 var ve 6 yada 9 u seçince çok fazla faiz koyuyor. Aklınızda bir çözüm varmı bu duruma?

PNSHER

80+ Bronze
Tek bit sorunum var, peşin fiyatına taksitle alabilirim. 5 gün önce çoğu sitede peşin fiyatına 6 ve 9 taksit vardı. Ama şuan 3 var ve 6 yada 9 u seçince çok fazla faiz koyuyor. Aklınızda bir çözüm varmı bu duruma?
hepsiburada da daha fazla taksit seçeneği olması lazım. Oradan bulmaya çalışın.

swxlvr

80+

Genel olarak konuşursak, alacağım fiyata göre en iyi soğutmayı ve performansı istiyorum dersen Victuslar senin için uygundur. Lakin kasa ve ekran kalitesinden feragat edeceğini unutma. Genelde monitör ile kullanan kullanıcılar için uygundur. TUF alacaksan ısınma senin için bir problem olmamalı bak bu konuya çok dikkat et, SSD takacaksan başına iş alırsın. Bunu kullanıyorum 1 aydır:

ASUS'un kendi sitesinde 37 bine aldım şu an 39 bin ama tek çekim aldım taksit imkanı pek iyi değil. Konumuza gelecek olursak, Yüksek sıcaklık değerlerinde yüksek performansta çalışıyor, fan sesi gayet iyi 3500 RPM'in üzerine pek çıkmıyor. Şu SSD'yi kullanıyorum:

İade edeceğim yarın, 30 dakika Triple A oyun oynuyorum SSD 70 derecenin üzerine çıkıp kendini kapatıyor. Dediğim gibi soğutma yönünde pek bir beklentin olmasın ısı cihazın içinde kalıyor. Her laptop da yapman gerektiği gibi bunu alacaksan da laptopun altını kaldırman lazım.
Kasa ve ekran kalitesi çok iyi. RAM'i 24GB'a yükseltmeni şiddetle tavsiye ederim.

hepsiburada da daha fazla taksit seçeneği olması lazım. Oradan bulmaya çalışın.
Laptopu kaça aldınız, memnun musunuz?

Shourd

80+ Gold
asus alman daha mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Çağatay Cengiz
Genel olarak konuşursak, alacağım fiyata göre en iyi soğutmayı ve performansı istiyorum dersen Victuslar senin için uygundur. Lakin kasa ve ekran kalitesinden feragat edeceğini unutma. Genelde monitör ile kullanan kullanıcılar için uygundur. TUF alacaksan ısınma senin için bir problem olmamalı bak bu konuya çok dikkat et, SSD takacaksan başına iş alırsın. Bunu kullanıyorum 1 aydır:

ASUS'un kendi sitesinde 37 bine aldım şu an 39 bin ama tek çekim aldım taksit imkanı pek iyi değil. Konumuza gelecek olursak, Yüksek sıcaklık değerlerinde yüksek performansta çalışıyor, fan sesi gayet iyi 3500 RPM'in üzerine pek çıkmıyor. Şu SSD'yi kullanıyorum:

İade edeceğim yarın, 30 dakika Triple A oyun oynuyorum SSD 70 derecenin üzerine çıkıp kendini kapatıyor. Dediğim gibi soğutma yönünde pek bir beklentin olmasın ısı cihazın içinde kalıyor. Her laptop da yapman gerektiği gibi bunu alacaksan da laptopun altını kaldırman lazım.
Kasa ve ekran kalitesi çok iyi. RAM'i 24GB'a yükseltmeni şiddetle tavsiye ederim.

Hocam verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim, üniversite okuyorum şuanlık üstündeki ram ile idare ederim param olduğunda 8 yerine 16 lık takarım 24 olur mis gibi. Sıcaklık dediniz biraz çekindim açıkçası. Bir arkadaşımın monsteriyle valorant oynamıştım performans modunda şarja takılı iken, sol elim yanıcaktı neredeyse. Bu kadar değildir inşallah.

PNSHER

80+ Bronze

Ben 4050li tufu piyasaya ilk çıktığı zamanlarda almıştım ve yaklasık 1.5 sene kullanıp geçen ay sattım. Kardeşime de ryzen 5 olanını bir kaç ay önce almıstım. Yeni tuflar sapasağlam sıkıntısız cihazlar. Bir kaç derece sıcak çalışabilir ama diğer laptoplardaki gibi limit yok bunlarda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Çağatay Cengiz
Ve aynı zamanda elimde samsung 970 evo plus m2 ssd var. Takarsam yüksek ısıdan kendini kapatma vs yaparmı?

PNSHER

80+ Bronze
Ve aynı zamanda elimde samsung 970 evo plus m2 ssd var. Takarsam yüksek ısıdan kendini kapatma vs yaparmı?
Öyle bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ben xpg sx8100 takmıştım bir problem yaşamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Çağatay Cengiz

Shourd

80+ Gold
Top Bottom