Asus tuf a15

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,694
Siz olsanız bu laptopu alırmısınız ? Baska tercih seçenekleri var mi ? Sorunları olmasına rağmen en iyi tercih olabilir mi ?

patladı bu laptop piyasada

Patladı derken cidden patlama mı yoksa satıp satmama durumu mu ? :d

Patladıdan kastı sorunlarıysa bence pek sorunu yok. Ama bence satış anlamında söyledi çok sattı diye.
Isınma sorunu vardı ama Cihaz.tv'nin videosunu izlersen sorunu biostan halletti. 8-15 dereceye kadar en üst sıcaklığı indirdi. Yani bence özelliklerine göre güzel.
İstersen DM'den yaz Cihaztv'ye. Cevap veriyor çocuğuyla alakalı bir sorunu yoksa.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Chan
Patladıdan kastı sorunlarıysa bence pek sorunu yok. Ama bence satış anlamında söyledi çok sattı diye.
Isınma sorunu vardı ama Cihaz.tv'nin videosunu izlersen sorunu biostan halletti. 8-15 dereceye kadar en üst sıcaklığı indirdi. Yani bence özelliklerine göre güzel.
İstersen DM'den yaz Cihaztv'ye. Cevap veriyor çocuğuyla alakalı bir sorunu yoksa.
Tam o videodan çıktım alacak olanlara paylaşacaktım sen söylemişsin

Tam o videodan çıktım alacak olanlara paylaşacaktım sen söylemişsin

Ben de alacaktım, 7000 tl bütçem vardı o yüzden takibe başladım o adamı. Çok ilgili ama kanalı büyüdükçe doğal olarak ilgisi azalıyor elinde olmadan, o kadar kişiye cevap veremez. Neyse aldım sipariş verdim stok bitti iade yapın dediler. 😔

bu tuf laptopu alacaktım ben ilk çıktığında ama birden stokları bitince şunu aldım ;

tuf serisiinin en iyi yaptığı şey laptop bu arada ben baya beğeniyorum bu işlemci ve laptopu.

Geri