Asus tuf a15

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,694
Siz olsanız bu laptopu alırmısınız ? Baska tercih seçenekleri var mi ? Sorunları olmasına rağmen en iyi tercih olabilir mi ?

patladı bu laptop piyasada

Patladı derken cidden patlama mı yoksa satıp satmama durumu mu ? :d

Patladıdan kastı sorunlarıysa bence pek sorunu yok. Ama bence satış anlamında söyledi çok sattı diye.
Isınma sorunu vardı ama Cihaz.tv'nin videosunu izlersen sorunu biostan halletti. 8-15 dereceye kadar en üst sıcaklığı indirdi. Yani bence özelliklerine göre güzel.
İstersen DM'den yaz Cihaztv'ye. Cevap veriyor çocuğuyla alakalı bir sorunu yoksa.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Chan
Patladıdan kastı sorunlarıysa bence pek sorunu yok. Ama bence satış anlamında söyledi çok sattı diye.
Isınma sorunu vardı ama Cihaz.tv'nin videosunu izlersen sorunu biostan halletti. 8-15 dereceye kadar en üst sıcaklığı indirdi. Yani bence özelliklerine göre güzel.
İstersen DM'den yaz Cihaztv'ye. Cevap veriyor çocuğuyla alakalı bir sorunu yoksa.
Tam o videodan çıktım alacak olanlara paylaşacaktım sen söylemişsin

Tam o videodan çıktım alacak olanlara paylaşacaktım sen söylemişsin

Ben de alacaktım, 7000 tl bütçem vardı o yüzden takibe başladım o adamı. Çok ilgili ama kanalı büyüdükçe doğal olarak ilgisi azalıyor elinde olmadan, o kadar kişiye cevap veremez. Neyse aldım sipariş verdim stok bitti iade yapın dediler. 😔

bu tuf laptopu alacaktım ben ilk çıktığında ama birden stokları bitince şunu aldım ;

tuf serisiinin en iyi yaptığı şey laptop bu arada ben baya beğeniyorum bu işlemci ve laptopu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,815
Üyeler
198,197
Son üye
bilalinthehouse
Geri