dyron
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 239
CMOS Resetlemeyi denedin mi? Belki BİOS ayarı ile ilgilidir(bı ihtimal da olsa denemekte fayda var).2. el aldım ucuz bi fiyata test ettim fanlar dönüyor ama usbdeki cihazların ışığı falan yanmıyor ekranda gelmiyor bi bilgisayarcı bios atcaz 600 lira alırım dedi yaptırmadım
Video izlersen daha iyi anlarsın , Bios resetleme gibi bişey işte.yok hıcam nasıl yapılıyor yoksa video mu izliyim
hocam ama hiçbirşey yok sadece fanlar dönüyo olurmu senceCMOS Resetlemeyi denedin mi? Belki BİOS ayarı ile ilgilidir(bı ihtimal da olsa denemekte fayda var).
test etmeden önce üstünde bios pilide yoktu taktık ederkenVideo izlersen daha iyi anlarsın , Bios resetleme gibi bişey işte.
Dostum şuanda üstündeki bios pili yeni mi? Çünkü açılması için komut olması lazım bios pili bitikse açılmaz.hocam ama hiçbirşey yok sadece fanlar dönüyo olurmu sence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
test etmeden önce üstünde bios pilide yoktu taktık ederken
muhtemelen cmos reset yapacaktır başka bir işlem yok çünküolmazsa para almam dedi ama kabul etmedim yine
cmos resetleyip eğer olmazsa ramleri çıkar tak yapyeniydi
hayır arkdaşa gidip denicem müsait ise yarın gidicemmuhtemelen cmos reset yapacaktır başka bir işlem yok çünkü
CMOS Clear denediniz mi?
bütün ram slotlarını denedikcmos resetleyip eğer olmazsa ramleri çıkar tak yap