Neler Yeni

Asus Tuf F15 S Z X Tuşlarının Basmama Nedenini Açıklıyorum

Hazarcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hazarcn
Asus yetkilileriyle bir konuşma gerçekleştirdim. Dedikleri kılavuzları ve talimatları uyguladım. Sorunu çözmedi. Bilgisayarımı sıfırladıktan sonra başladı muhtemelen güncel bir driver veya program sıkıntı çıkarıyor. Esas sorun laptopun yüke binmesi. Cpu yüke bindiği zaman bu sorun başlıyor. O yüzden bilgisayarı yeniden başlattığımda klavye sorunsuz çalışıyor ve oyuna girince klavyem basmıyor ama neden s z x tuşları bilmiyorum. O tuşlar anakart üzerinde fanın alt kısmına, fanın güç soketine ve anakarta entegre devrelerin olduğu kısmına denk geliyor.Gerekli araştırmaları yaptım. Bios SMBIOSBIOSVersion FX506LI.310 kullanıyorum. Biosu uyumlu sürüme güncelleyin diyenleri gördüm. Undervolt yap diyenleri gördüm. Çözümü bulamadım ama her yolu deniyorum. Asus bunun çözümünü sağlamış değil. Forumlara bakarsanız 1 gün içinde yapılan yorumları görebilirsiniz. 6 ay - 16 saat önceki yorumları gördüm yani uzun süredir asus bu sorunu çözmemiş yada kullanıcılarını iplemiyor. MyAsus üzerinden benimle iletişime geçiyorlar ancak servisle uğraşmak canımı sıkıyor ama göndereceğim. Resmen rezillik. Bu yazıyı da türkçe rehber olarak bırakıyorum. Başka kullanıcılar da bu sorunu yaşayacaktır ve buraya uğrayıp bir fikir sahibi olurlar. Bana forumda çok yazı yazdığım için kızanların da olacağını tahmin ediyorum. Bunun başınıza geldiğini düşünün siz de hakkınızı savunursunuz diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,594
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom