Neler Yeni

Asus tuf gaming 750w bronze psu ne kadar eder?

bunu distribütöre söyle birde bakalım oda sayın kadim müşterimiz 6 yılmış biz bunu onaylıyoruz derler onlarda 🤣
Asus vermiş garantiyi Asus var diyecek sence distribütör mü yok diyecek şikayetçi olursun her şekilde yaptırırsın

Zexius

80+ Bronze
Asus vermiş garantiyi Asus var diyecek sence distribütör mü yok diyecek şikayetçi olursun her şekilde yaptırırsın
Reis şikayet etmesini bizde biliyoruz ama 1 yıl sonra sonuç aldıktan sonra ne anlamı var kimsede uğraşmaz bununla o ürünün garantisi yok diye bil sen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pentaya mail at bakayım benim 6 yıl garantim var kabul ediyormusunuz diye intelin verdiği 3 yıllık garantiyi kabul etmiyorlar bunumu edecekler

Reis şikayet etmesini bizde biliyoruz ama 1 yıl sonra sonuç aldıktan sonra ne anlamı var kimsede uğraşmaz bununla o ürünün garantisi yok diye bil sen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pentaya mail at bakayım benim 6 yıl garantim var kabul ediyormusunuz diye intelin verdiği 3 yıllık garantiyi kabul etmiyorlar bunumu edecekler
Bu da ülkemizdeki distribütörlerin ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor işte
Her yönümüzle ayvayı yemişiz
Aklı olan kaçsın kurtarsın kendini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,507
Üyeler
164,319
Son üye
etkinveyetkinbiri