ASUS TUF Gaming A15 FPS sorunu

Tamamdır. RAM olayı dışında FPS arttırmak için bir şeyler yapmak gerekiyor mu Armoury Crate uygulamasında falan ya da Windows içinde?
MUX açmıştım bir tek.
Sen bi rami arttır. Zaten başka yollarla ilgilenmene gerek kalmaz. İşlemcin iyi kartın iyi. Ramide yukseltcen oda iyi. Senin için FPS arttırmalik bir şey yok

Sen bi rami arttır. Zaten başka yollarla ilgilenmene gerek kalmaz. İşlemcin iyi kartın iyi. Ramide yukseltcen oda iyi. Senin için FPS arttırmalik bir şey yok
Umarım düzelir çok hayal kırıklığına uğradım 150 FPS Valorant ile karşılaşınca.

Tamamdır teşekkürler.
Bu arada Asus almışken şöyle bir avantajı var. Aldıktan birkaç ay sonra falan cihaz ısınıyor diye servise yolla. Termal macun bakım vs. Beleşe geliyor. Normalde 400tl falandı galiba. Bunuda unutma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Umarım düzelir çok hayal kırıklığına uğradım 150 FPS Valorant ile karşılaşınca.
Rahat ol

Bu arada Asus almışken şöyle bir avantajı var. Aldıktan birkaç ay sonra falan cihaz ısınıyor diye servise yolla. Termal macun bakım vs. Beleşe geliyor. Normalde 400tl falandı galiba. Bunuda unutma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rahat ol
Oha o baya iyimiş bilgisayarcılara vermek istemiyordum mahvediyolar.

Hep önerdikleri bir RAM var muhtemelen onu alacağım ama yine de sorayım size. Sadece Mhz ve Cl değerine bakıp alabilirim demi bakmam gereken başka bir şey var mı?

Sıfırlanma sorun değil benim bahsettiğim bu laptopın driverları sadece Windows 11 ile uyumlu diye bir kaç yorum görmüştüm daha öncesinde. O sorun yaratır mı?
cihazın win 10 için driver desteği yok. mecbur 11 kurmanız gerekiyor.

Geri