Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming A15 - RTX 4050 Ryzen 7 7735HS 8 GB RAM - 21.099 TL

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Mert Ketenoğlu
Hepsiburadadan bende aynı laptobu aldım. Kurulum yaptım. Hatta ssd bile taktım. Beni çok tatmin etmedi en azından 4060 lı laptop bakayım diyorum. İade etme şansım var mı? Kimi arkadaşlar açıp kullanıp iade etmişler.
Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

Shouyang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf Utku
Hepsiburadadan bende aynı laptobu aldım. Kurulum yaptım. Hatta ssd bile taktım. Beni çok tatmin etmedi en azından 4060 lı laptop bakayım diyorum. İade etme şansım var mı? Kimi arkadaşlar açıp kullanıp iade etmişler.
Hocam o iade için aldıktan 15 gün içinde o hakkın var 15 gün içinde beğenmezsen iade edebilirsin ama 15 günü geçtiyse kullanılmis ürünü iade almazlar teknik sıkıntı olmadığı sürece

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Mert Ketenoğlu
Hocam o iade için aldıktan 15 gün içinde o hakkın var 15 gün içinde beğenmezsen iade edebilirsin ama 15 günü geçtiyse kullanılmis ürünü iade almazlar teknik sıkıntı olmadığı sürece
26 nisan da sipariş verdim 27 nisan da teslim aldım bugün 2 mayıs

Shouyang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf Utku
İade hakkın var o zaman satıcı ile görüş iade talebi iste burun kırın edeceğini sanmıyorum ederse tüketici hakların daki madde ile başka yollara başvurursun

impacto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ekz

İade hakkın var o zaman satıcı ile görüş iade talebi iste burun kırın edeceğini sanmıyorum ederse tüketici hakların daki madde ile başka yollara başvurursun

Kanuna göre açılmış elektronik ürünler iade alınmayabilir. Açılmış ürünleri sorunsuz alan bildiğim tek platform amazon.com.tr

impacto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ekz

Ekler

• Web yakalama_2-5-2023_114849_www.hepsiburada.com.jpeg
    Web yakalama_2-5-2023_114849_www.hepsiburada.com.jpeg
    49.9 KB · Hit: 78

Berkant29

80+
Almazlar öyleyse hiç şansımı denemeyeyim. İade oluşturup gönderirim taşıma esnasında zarar görür iade alınmaz çok uğraşırım.
Hepsiburadanın kendisinden aldıysanız "beğenmedim" seçin yollayın alırlar. Öyle yazdigina bakmayin acmadan nasil anlayacaksin, amazon da oyle yaziyor fakat cayir cayir aliyor. Diger saticilar da aliyorlar fakat bazilari ugrastirabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tasinma esnasinda niye zarar gorsun hocam? Guzelce paketine koyun zaten laptop paketleri korunakli oluyor. Sonra laptopun kendi kutusunu da baska bir kutuya koy gonder. Zaten size de oyle gelmistir.

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Mert Ketenoğlu
Hepsiburadanın kendisinden aldıysanız "beğenmedim" seçin yollayın alırlar. Öyle yazdigina bakmayin acmadan nasil anlayacaksin, amazon da oyle yaziyor fakat cayir cayir aliyor. Diger saticilar da aliyorlar fakat bazilari ugrastirabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tasinma esnasinda niye zarar gorsun hocam? Guzelce paketine koyun zaten laptop paketleri korunakli oluyor. Sonra laptopun kendi kutusunu da baska bir kutuya koy gonder. Zaten size de oyle gelmistir.
O zaman güzelce hem kendi kutusunu hem ayrı kutuyu pat pat poşete koyup göndereyim ya tutarsa

Berkant29

80+
O zaman güzelce hem kendi kutusunu hem ayrı kutuyu pat pat poşete koyup göndereyim ya tutarsa
Gonderin hocam neden iade ediyorsunuz bilmiyorum ama(konunun basini gormedim) alirlar yani, bu sizin bir hakkınız. Laf eden olursa da "Arkadasim adamlar 14 gunluk cayma hakki vermis ondan faydalaniyorum suç mu işliyorum?" Demeniz yeterli.

Top Bottom